Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek is a nők nehezen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a nők nehezen értik meg, hogy mi férfiak hogyan működünk szexuális értelemben?

Figyelt kérdés

Nem vagyok incel, nem utálom a nőket, hanem imádom őket, és próbálok mindent megtenni az ők örömükért is, ezt leszögezném előre. De az évek során azt tapasztaltam, hogy a nők nem értik, mi hogyan működünk, illetve, ha értik is, nem akarják elfogadni.

Pl gyakori, hogy kapcsolatokban a lányok rengeteget váratják a pasit, hogy még nem állnak készen a dologra. Nem értik meg pl azt, hogy egy férfinek nagyon frusztráló, ha nem tud kielégülni egy nőtől, hiába van az ott mellette, és hogy nekünk nincs szükségünk annyi érzelemre mint nekik.

Vagy pl az, hogy mi minden lyukat megdugnánk, mert hülye seggfejek vagyunk. Egyrészt mi sem fekszünk össze bárkivel, de amúgy igen, ha adódik egy lehetőség egy lánnyal, azt nem fogjuk kihagyni.

Azzal is sokszor megy a szúrkálódás, hogy a fiúknak nagy a szájuk, aztán kevés ideig bírják. Ez is sokszor igaz, de így vagyunk beállítva, nekünk rövidebb, de annál intenzívebb kell legyen az aktus. Persze mindig a férfi a béna, a nők sosem hibásak.

Vagy miért nehéz megérteni azt, hogy mi néha más dolgokra is felizgulunk, pl orálszex, arcraélvezés, stb? Sok lány sátáni tettként tekint ezekre, persze ha a lányoknak van valami extra kérésük, azt szó nélkül teljesíteni kell.

Mondom, nem akarom azt kihozni az egészből, hogy a lányok milyen rosszak. Sőt, most van egy szexkapcsolatom, ami nagyon jól működik, mert a csaj elfogad mindent úgy, ahogy vagyok, nem hisztizik a fenti dolgok miatt. És én is igyekszem vele ugyanígy viselkedni, ezáltal nagyon jól érezzük egymással magunkat. És innen adódott a kérdés, hogy miért nem lehet minden lány ilyen? Szerintem sok kapcsolat ezért működik rosszul, mert sokszor a lányok részéről csak az elvárások vannak, bizonyos vágyakat el kell folytani, és színészkedés megy. Persze biztos van, ahol fordítva is van, hogy a férfiaknak vannak nagy elvárásaik, de szerintem ez a ritkább.

2021. ápr. 30. 19:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
95%
#6 vagyok. #8 és #9, nektek így teljesen igazatok van, DE a kérdező baromira nem a kölcsönösséget vázolta fel, nem a kölcsönösséget hiányolja (legalábbis nem ezen van a hangsúly a leírásban). A kérdező olyanokat ír, hogy a nők fogadják el, hogy a pasiknak nem fontos az érzelem annyira és kvázi feküdjenek le velük hamarabb, ne várassák őket, mert a férfiaknak így lenne jobb, az nem számít, hogy a nőnek fontos az érzelmi kötődés, tegye félre a hiányérzetet és feküdjön le vele. Meg hogy a pasinak kielégülés kell, és ha a nőnek fáj is a feje tegye szét a lábát, mert értse meg hogy erre van szüksége a férfinek. Meg a nők fogadják el, hogy a pasik minden lyukat meg akarnak dugni, idézem "de amúgy igen, ha adódik egy lehetőség egy lánnyal, azt nem fogjuk kihagyni." ez kb arra utal, hogy a nők fogadják el akár a megcsalást is, mert a pasik s*ggfejek és ilyenek és tolerálják. Ez hol szól a kölcsönösségről? Baromira nem arról panaszkodik a kérdező, hogy jajj ő minden létező módon kielégíti a nőt szexuálisan, hanem arról szól az egész, hogy a férfiaknak mennyi minden kell, és ők ezeket mért nem kaphatják meg. Már bocs, de hol önzőség az, ha egy hosszú nap után szétrobban a fejem és a 2. fájdalomcsillapítót kell bevennem 3 órán belül annyira fáj és ezért nem fekszem le a pasival? A kérdező szerint ez önzőség, és nem értem meg hogy a férfinek kielégülés kell.
2021. ápr. 30. 20:11
 12/22 anonim ***** válasza:
95%

"Pl gyakori, hogy kapcsolatokban a lányok rengeteget váratják a pasit, hogy még nem állnak készen a dologra. Nem értik meg pl azt, hogy egy férfinek nagyon frusztráló, ha nem tud kielégülni egy nőtől, hiába van az ott mellette, és hogy nekünk nincs szükségünk annyi érzelemre mint nekik."

Ha nem állok készen a szexre, az azt jelenti, hogy nem bízok meg a páromban eléggé. Kicsit gondolj bele, melyik a rosszabb? Lefeküdni valakivel, úgy, hogy te nem is akarod és valószínűleg egy szörnyű élmény marad, vagy várni egy kicsit a lányra.

"Vagy pl az, hogy mi minden lyukat megdugnánk, mert hülye seggfejek vagyunk. Egyrészt mi sem fekszünk össze bárkivel, de amúgy igen, ha adódik egy lehetőség egy lánnyal, azt nem fogjuk kihagyni."

Ezzel semmi baj nincsen, mindaddig, ameddig nem egy monogám párkapcsolatban teszed. Viszont ha megcsalod a párodat, az már baj, teljesen mindegy milyen nemű vagy.

"Azzal is sokszor megy a szúrkálódás, hogy a fiúknak nagy a szájuk, aztán kevés ideig bírják. Ez is sokszor igaz, de így vagyunk beállítva, nekünk rövidebb, de annál intenzívebb kell legyen az aktus. Persze mindig a férfi a béna, a nők sosem hibásak."

A nőknek pedig sok esetben hosszabb szex kell. Pont ezért kell megtalálni az arany középutat.

"Vagy miért nehéz megérteni azt, hogy mi néha más dolgokra is felizgulunk, pl orálszex, arcraélvezés, stb? Sok lány sátáni tettként tekint ezekre, persze ha a lányoknak van valami extra kérésük, azt szó nélkül teljesíteni kell."

Szintén az arany középút a lényeg. Találj valakit, akinek az jön be ami neked is. És nem kell szó nélkül teljesíteni semmit, miért is kéne?

2021. ápr. 30. 20:15
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, hasznosak, és látom megoszlanak a vélemények, szóval nemcsak én gondolom így. Azt csak halkan mondom, hogy egy férfinek alapból többet kell beletenni a kapcsolatba, mint egy nőnek (udvarlás, stabil anyagi háttér, a férfi kell szórakoztassa a nőt), néha jó lenne, ha ezért cserébe pluszba is kapnánk ezért valamit, de ebbe nem is mennék bele most, másik téma.

" Már bocs, de hol önzőség az, ha egy hosszú nap után szétrobban a fejem és a 2. fájdalomcsillapítót kell bevennem 3 órán belül annyira fáj és ezért nem fekszem le a pasival? "

Tudod jól, hogy nem szó szerint értettem, ez egy klasszikus mém, mikor a nők sosem akarnak szexelni akár a férjükkel sem, ezt szokták mondani.

2021. ápr. 30. 20:52
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, felesleges általánosítanod. Csak mert TE így működsz, és ezek az elvárásaid, még nem mindegyik férfi ugyanilyen.

A nők szintén nem egyformák. Vannak nagyon szégyenlősek és vannak extrém igényűek, nagyon nyitottak.

Ha találsz egy partnert, így is úgy is össze kell csiszolódnotok, felmérni a másik félnek az igényeit. Szerintem amíg ezt nem tudod felfogni, addig gyerek vagy.

2021. ápr. 30. 21:06
 15/22 A kérdező kommentje:

"Csak mert TE így működsz, és ezek az elvárásaid, még nem mindegyik férfi ugyanilyen."

Vannak valóban olyan férfiak, akik azt mondják, hogy a nő élvezete az első, minden más másodlagos. Valójában ez is csak azért van, mert ezzel próbálja sok férfi kicsikarni, hogy ő is kapjon valamit a nőtől cserébe :)

2021. ápr. 30. 21:09
 16/22 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, egy kicsit azt érzem, hogy a sok negatív tapasztalatod ihlette ezt a kérdést.

"Azt csak halkan mondom, hogy egy férfinek alapból többet kell beletenni a kapcsolatba, mint egy nőnek"

Udvarlás: Ez nem úgy működik, hogy ostromolni kell a királylányt, míg ő egyszer csak megadja magát. Normál esetben megtetszik neked egy nő, kapcsolatot létesítesz vele, és utána kölcsönös "udvarlásról" van szó. Miért érzed azt, hogy a férfi sokkal sokkal többet tesz bele, mint egy nő? Fontos, hogy rugaszkodjunk el a férfifaló, aranyásó nőktöl, persze minden férfi szerint ők vannak többen, de én azért a normális nőkre fókuszálnék inkább.

stabil anyagi háttér: Megint az aranyásókról beszélsz, de vegyük úgy, hogy mégsem. Ez egy teljesen reális elvárás, de nem csak férfiaknál, hanem nőknél is. Probléma az, hogy én elvárom a páromtól, hogy hó végén ne tőlem kérjen kölcsön kiflire? Nem hinném...

a férfi kell szórakoztassa a nőt: Na ezt például nem értem :D

2021. ápr. 30. 21:38
 17/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha egy nő így viselkedik veled, ahogy leírod, akkor annak a nőnek nem tetszel, és te csak kierőszakolod tőle az együttlétet, és valamivel kompenzálod a kellemetlenségeit. Esetleg pénzzel?...

De te sem szereted a nőt, mert szerelemben az együtt töltött idő és fizikai kontaktus az elsődleges örömforrás, nem a koreográfia.

Szóval szerintem a te éledben még nem volt olyan helyzet, amiben indokolt lett volna szexelni, mert nem álltak hozzá készen a feltételek.

Így az általad leírtak egyszerűen elsietett, ezért rossz szexuális kapcsolatok leírásai.

2021. ápr. 30. 21:56
 18/22 A kérdező kommentje:

16, 17, nem tudom, érdekes, amit írtok, de nem győztetek meg. Pont most ébredtem rá erre a dologra, hogy lett egy olyan szexkapcsolatom, amiben pont megkapom azt, amiről beszélek. És még nem is kell semmi pluszt adnom bele.

"a férfi kell szórakoztassa a nőt: Na ezt például nem értem :D"

Mindig a férfi kell kezdeményezzen beszélgetést, programokat szervezni, vicceket mesélni, stb. Legalábbis az elején biztosan.

2021. ápr. 30. 22:56
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

18!

Rendben, örülök hogy most boldog vagy.

Az utolsó mondatod már ne is haragudj de hülyeség. Egy normális nő ugyanúgy megteszi ezeket. Szerintem eddig rossz nőkkel kerültél kapcsolatba.

2021. ápr. 30. 23:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

A 17-es leírta a lényeget.

Szexelgetsz össze-vissza, egyik lánynak sem tetszettél igazán, ebből levontad a következtetést, hogy a nők önzőek és nem értenek a férfiakhoz.

Hát veled önzőek talán, legalábbis közönyösek, mert igazából nem érdekled őket.

A szórakoztatásról meg annyit, hogy ha nekem baromira bejön egy pasi, hidd el, erőlködni fogok, hogy jól érezze magát velem.

2021. ápr. 30. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!