Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtál szexuális értelemben bármiben a párod hatására?
#1 vagyok:
az egy elég hosszú téma
részben az ő hatásukra részben más hatásra
régen pl a lágyabb dolgok izgattak, ma már inkább keményebben szeretem, sőt...
Exemmel derült ki, hogy nagyon bejön a dominancia, enyhe BDSM.
Mostani csajomnak nem annyira, így ez a rész takarék lángon.
Iszonyú gátlásos voltam, és a szex teher volt számomra.
Na, most pont az ellenkezője minden.
Világ életemben azt gondoltam hogy domináns vagyok az ágyban mivel ezt nevelték belém, mindenhol ezt láttam, h a férfi a domináns, a nő meg alárendelt. Persze a párkapcsolatban egyenrangú felek, de fontos legalább a hálószobában megőrizni ennek a felállásnak a hagyományait.
Hát, a feleségem hatására ez a nézetem gyökeresen megváltozott... és rájöttem h szubmisszív félként sokkal jobban élvezem a szexet, de még a párkapcsolatot, meg amúgy az életet is. Olyan dolgokat próbálunk ki amit régen elképzelhetetlennek tartottam, a szexuális életem a szokásos "heti 2x gyors dugás" helyett változatos és minden perce izgalmas. Persze a középpontban itt már nem én állok, hanem ő, és pont ez a jó benne.
A párom hatására nem.
A szeretőm viszont mindent kiaknázott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!