Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondolsz egy ilyen lanyrol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolsz egy ilyen lanyrol (szexualis ertelemben)?

Figyelt kérdés
[link]
2020. okt. 1. 11:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Semmit.

Smink nélkül észrevétlenül sétálgathatna a Lehel piacon.

2020. okt. 1. 11:57
 2/14 anonim ***** válasza:
16%
fujj ocsmány
2020. okt. 1. 11:57
 3/14 anonim ***** válasza:
83%

semmi extra, tipikus insta r1b4nc, mit kellene gondolnom róla?

tömeg cucc, nem izgat fel ennyi

2020. okt. 1. 12:01
 4/14 anonim ***** válasza:
77%
Tipikusan az a tucatnő, aki magát rettentő szépnek hiszi, de pont olyan, mint Tinderen minden 10-ből 6 másik. Bár szinte minden csinosabb nőn megakad a szemem a városban járva, de az ilyeneket nem is veszem észre.
2020. okt. 1. 12:07
 5/14 anonim ***** válasza:
66%

Szexuális értelemben nem tudok róla nyilatkozni, mert eddig még nem cumizott le. 🤷‍♂️😀

Amúgy semmi extra nincs benne, külsőre.

2020. okt. 1. 12:09
 6/14 anonim ***** válasza:
Ide kirakhatod bárkinek a képét, a pasik ugyanezeket fogják írni. :D
2020. okt. 1. 12:18
 7/14 anonim ***** válasza:

6: Nem igaz, volt olyan, véleményezésre kirakott nő-kép, amiről megírtam, hogy nagyon csinos, elfogadnék hasonlót barátnőnek is.

4 -es voltam.

2020. okt. 1. 12:21
 8/14 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom :D En felig orosz vagyok, Oroszorszagban egy ilyen lany oriasi etalon. A plasztika meg a filterek valoban kicsit tul vannak tolva rajta, de azt leszamitva szerintem nagyon szep es elegans. Foleg, hogy 16-17 evesen is pont igy nezett ki. En Pesten azert nem igazan latok ilyen lanyokat... inkabb Farkas Timiket :D
2020. okt. 1. 12:25
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Itt divat mindenkit lecsúnyázni. Én örülnék, ha feleennyire szép lehetnék.
2020. okt. 1. 12:29
 10/14 anonim ***** válasza:
50%

Egy csinos fiatal csaj, jó alakkal, szép szemekkel, arccal. Mondjuk tény, hogy beállított képek és meg is van photshoppolva. Amúgy 12 pont egy tucat szimpla instapitcha, bár ettől még megbúbolnám ha ott pucsítana az ágyon.

Hogy szexuálisan milyen, honnan tudjam? Nincs Ferrarim sem Beverly Hills-i nyaralóm szóval nem valószínű hogy a 6. emeleti lakásban ott fogom találni az ágyon :D

2020. okt. 1. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!