Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány éves kortól ideális a szex?
Nem kortól függ, hanem fizikai-értelmi-érzelmi érettségtől.
De 15-16 év alatt szerintem semmiképp.
21L
20 körül. Akkor veszítettem el én is.
33F
Lány: 14+
Fiú: 16+
Gyakorisok szerint: Lányoknál 25, fiúknál 35.
18-20 körül szerintem. Előtte nagyon gyerekes a gondolkodás még ha fizikailag nem is az az egyéb. De amíg vannak a gyakorin is olyan kérdések, hogy "hogy mondjam el ezt/azt a páromnak?" "túl kicsi/túl nagy-e a péniszem/mellem?" "hogy kell szexelni?" meg hasonló, addig nagyon nem érett az egyén fejben. :D Nyilván a kommunikáció is olyan dolog amit tanulni kell, az első kapcsolatomban én is nehezen beszéltem az érzéseimről/dolgaimról a páromnak mint a későbbiekben, pedig akkor már 18 voltam.
De ahogy előttem is írták, aki még abban gondolkodik, hoyg valami ciki, és vadidegenektől vár visszacsatolást erről, addig nincs kész a szexre. A társával kell mindenkinek ezt lekommunikálnia, nem az internet népével.
Lanynal 16 felwtt
fiuknal inkabb 18 felett
Nagyon gyerekesek a 16 eves fiuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!