Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexik a szőrös hónaljú nők?
2021. ápr. 29. 19:38
11/24 anonim válasza:
#10 nyilván én sem a szó olyan értelmében gondoltam, hogy akkor most társadalomtudományi kutatómunka zajlik rétegzett mintavétellel
kb. mintha a haverjaidat megkérdeznéd kíváncsiságról, ki mit gondol a témáról
13/24 anonim válasza:
Gondoljon mindenki amit akar, de nekem tetszik. :)
14/24 anonim válasza:
Embere válogatja.
Nőknél is vannak olyanok akik a szőrös férfiakat szeretik és olyanok akik a szőrtelen fiukat.
Ugyan így férfiaknál is van akinek a szőrtelen nők tetszenek vannak akiknek a szőrösek és vannak akiknek mindkettő vagy egyik sem.
15/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha egy nőnek természetesen szőrös hónalja és puncija van. Az nem, amikor már önálló életet él a szőr. Ha ezt túlzottan kiemeli a nő, az már hivalkodó és mesterkélt. Viszont a diszkrét, 1-2 centis szőr nagyon szexi tud lenni.
16/24 anonim válasza:
15 a "természetesen szőrös", az nem 1-2 centi
17/24 anonim válasza:
8. Ez nem közvélemény kutatás, csak néhány kispöcs idétlenkedése.!!!
Majd nézz utána hogy mi az a közvélemény kutatás.
18/24 anonim válasza:
Fura,de van akinek bejön. Lányként,nekem is volt olyan barátom,aki kérte,hogy ne szedjem le. Eleinte zavart,de végül teljesen megszokottá vált.
19/24 anonim válasza:
Többször ne kérdezd már meg.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
20/24 anonim válasza:
17 nem veszel te néhány dolgot a kelleténél kicsit komolyabban? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!