Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexik a szőrös hónaljú nők?
Mostani párommal is úgy találkoztam, hogy buliba direkt leborotvaltam mindenhol. Még aznap mondta, hogy nem szereti a szőrt és örül hogx rajtam nincsen. :DD Aztán 1-2 héttel később szembesítettem vele, hogy ez csak egyszeri alkalom volt, nem szoktam borotválkozni sehol. Ha már nagy a szőr, vágok belőle ollóval de egyébként nem szeretem borotválni mert érzékeny a bőröm és kiperseg. Szóval ezt megtudta és láttam hogy jól kiszúrt magával.:DD
Azóta elfogadta és megszerette hogy nem csupasz. Nekem az amúgy is kicsit kisgyerekes. Párom is szőrös mindenhol, mai napig nem értem hogy volt képes elvárni hogy én meg borotváljam...
Pasik, ilyenkor gondolkodjatok el szépen. Hónaljatok, kezetek, lábatok, herétek, seggetek szőrös igaz? Nos nektek még az arcotok is szőr borítja, meg a mellkasotokat is, nem beszélve a hátatokról. Szerintem erről ennyit. :)
Jó lenne már odáig eljutni hogy ez ne legyen kérdés és téma.
Mindenki úgy csinálja ahogy akarja és rendben van.
"Mindenki úgy csinálja ahogy akarja és rendben van."
ez így van, de attól még nem tilos egy kis közvéleménykutatást csinálni
#6 20:41 Elgondolkoztam és sajnos egyik sem teljesen igaz rám. Sajnos túl szőrös típus vagyok és zavar, ezért szedem. Nem más miatt, magam miatt.
Tudom, hogy most feltehetően azokról beszélsz, akik magukkal mit sem törődnek, de a másik részéről nagy az elvárás, viszont általánosítani sem kell. Főleg ha párom kéri, akkor főképp. Megértem, hogy néhány párkapcsolatban még szeretik is egymáson, de ez már csak rájuk tartozik és nem másokéra, hisz nem feltétlen lesz igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!