Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Szakitottatok mar meret problema miatt ?
Figyelt kérdés
Kicsi v nagy volt ? :)2021. ápr. 29. 10:16
21/32 anonim válasza:
Van a társaságban egy hatalmas farkú srác, annak nincs csaja mert mind elmegy mellőle, a nagy farok méret miatt, viszont szinte minden nap más csaja van, mert egyszer mind ki akarja próbálni, de egynél többet már nem bírnak nem akarnak a csajok 2-3 naponta ekkora farokba ülni mert egy szer ok., de folyamatosan nem bírják.
23/32 anonim válasza:
Én egyszer szakítottam, vagy helyesebben nem mentem bele a további, komolyabb kapcsolatba, mert túl nagy volt. 3-szor feküdtem le vele, de a harmadik iszonyatosan fájt.
Hozzáteszem eddig 4 férfival volt dolgom. nekik olyan közepes ( 13-15 cm) körül volt. Az említett nagy legalább 18-20 lehetett, és mellé nagyon vastag is. 33/ N
25/32 anonim válasza:
Nagy mèret miatt, nem tudom mekkora de nagy volt.
32L
27/32 anonim válasza:
Ennyi csepp fasza volt.🤏🏻 12 cm.
28/32 anonim válasza:
Nekem is egyszer egy csaj haverom elmondta őszintén, hogy a 12 cm-t meg sem érzi, es az már kizáró ok nála. Minimum 15-16 cm, de a pasijának asszem 18 és vastag, azt mondta.
29/32 anonim válasza:
Csepp fsz miatt szakitottál???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!