Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már veletek olyan, hogy smárolás közbe öklendeztetek?
Szerintem is undorító.
Sokaknál alap dolog,hogy evés után csókolóznak.
Na,meg kávézás meg alkoholfogyasztás után.
Szerintem is undorító,de sokakat nem zavar.
Nekem életem elso csokja. De csak mert gunyolt a srac hogy biztos azert nem csokolozom mert még soha nem csokoloztam.
Igy hogy ne égjek be csokoloztam vele.
Ő cigizős volt. Nem volt hányingerem hanem rohantam a suliba utana kimosni a számat addig meg nem mertem nyelni sem.
Mikor megláttam a kérdést azt hittem megint egy kamu lesz :D de ezen leírások alapján nem, ami nagyon furcsa nekem.
Személy szerint nem volt ilyen tapasztalatom sohase, de én igenis zokon venném, hogyha a párom nem csókolozna velem. Nem kell mindig, és a szájrapuszi is cuki a legtöbbször, de mikor aktus van, akkor igenis nyelvezés is kell legyen.
Nem volt, de durva h nálad van ilyen :)
Ha cigizik a csaj, vagy ha olyat eszik, vagy iszik a buliban(ezért nem értek sokakat h tudnak idegenek buliban csókolózni, de lehet csak én vagyok finnyás) és nem mos fogat akkor persze érthető én sem csókolóznék úgy, de ha ápolt a szája akk okés.
De ezt amúgy érzed is ha közel hajolsz hozzá h büdös a szája nem? Akk a helyedben meg sem próbálnám a csókot.
Én eddig hála csak olyan pasikkal csókolóztam akik igényesek voltak.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!