Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy smárolás közbe öklendeztetek?

Figyelt kérdés
Kezdek ott tartani ha nem muszály nem erőltetem meg nem is kezdeményezem egy nővel se a smárolást, mert olyan ge.ci undorító ahogy a szájszagukat bele lihegik smárolás közbe a gyomromba, hogy rám jön egy reflex, hogy üritsem a tartalmát. Ha valaki (férfi/nő) ugyanígy van ezzel, nem venném zokon ha megírná.

2021. ápr. 29. 01:21
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nekem csak cigitől volt ilyen, hogy majdnem belehánytam a szájába mert olyan volt mintha a lehamuzott csikket nyalnám le a nyelvéről. Egyébként sokakkal ellentétben nem érdekel, hogy bárki dohányzik-e, csak egyedül ez hogy utána ne smároljunk.
2021. ápr. 29. 01:28
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
Van, akinek nem való barátnő. Próbálkozz meg inkébb a farokszopással.
2021. ápr. 29. 01:52
 3/9 anonim ***** válasza:
24%

Szerintem is undorító.

Sokaknál alap dolog,hogy evés után csókolóznak.

Na,meg kávézás meg alkoholfogyasztás után.

Szerintem is undorító,de sokakat nem zavar.

2021. ápr. 29. 02:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nem kéne igénytelen nőkkel smárolgatni. Amúgy meg úgy csinálsz mintha neked nem lenne szájszagod sose. Puncit is így nyalsz?
2021. ápr. 29. 02:44
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Hàt ez nagyon érdekes dolog, randizgattam párat 1 lànnyal, nemvolt semmi jel, kocsiba sem stb, hogy gond lenne, szèpek voltak a fogai is, csókolózáskor gyerekek 1 világ dőlt össze bennem, mint a döglött 2 napos hal, olyan volt! Sajna nyomot hagyott bennem, azóta félek az első csóktól, pedig ennek màr 10 ève....
2021. ápr. 29. 05:20
 6/9 anonim ***** válasza:
84%

Nekem életem elso csokja. De csak mert gunyolt a srac hogy biztos azert nem csokolozom mert még soha nem csokoloztam.

Igy hogy ne égjek be csokoloztam vele.

Ő cigizős volt. Nem volt hányingerem hanem rohantam a suliba utana kimosni a számat addig meg nem mertem nyelni sem.

2021. ápr. 29. 05:28
 7/9 anonim ***** válasza:
78%

Mikor megláttam a kérdést azt hittem megint egy kamu lesz :D de ezen leírások alapján nem, ami nagyon furcsa nekem.

Személy szerint nem volt ilyen tapasztalatom sohase, de én igenis zokon venném, hogyha a párom nem csókolozna velem. Nem kell mindig, és a szájrapuszi is cuki a legtöbbször, de mikor aktus van, akkor igenis nyelvezés is kell legyen.

2021. ápr. 29. 05:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt, de durva h nálad van ilyen :)

Ha cigizik a csaj, vagy ha olyat eszik, vagy iszik a buliban(ezért nem értek sokakat h tudnak idegenek buliban csókolózni, de lehet csak én vagyok finnyás) és nem mos fogat akkor persze érthető én sem csókolóznék úgy, de ha ápolt a szája akk okés.

De ezt amúgy érzed is ha közel hajolsz hozzá h büdös a szája nem? Akk a helyedben meg sem próbálnám a csókot.

Én eddig hála csak olyan pasikkal csókolóztam akik igényesek voltak.

22l

2021. ápr. 29. 08:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Mért érzem azt, hogy a kettes válaszoló örül ha egyáltalán talál valami jött mentet, aki smárolna vele, azzal csinálja is és sza.rik bele ha az illető szájából pöceködör szag árad?
2021. ápr. 29. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!