Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeret valaki intenzíven, nyelvesen smárolni és helyette csak cukin puszilgat?
Legutóbbi barátnőm nem szeretett nyelvesen smárolni és amikor megkérdeztem nem tudta megmondani, hogy miért.
Előtte minden más barátnőmmel szenvedélyesen "zabáltuk" egymás száját. Furcsa volt, hogy vele ezt nem lehet.
Aki ugyanígy inkább csak puszilgatni szeret, undorodik a nyáltól, a másik nyelvétől vagy miért lehet ez?
De miért? Ez érdekelne.
Csak mert nekem pl. nagyon izgató.
Mi visszataszító benne?
Én is azt tapasztaltam, hogy sokan nem szeretnek úgy rendesen csókolózni.
Pedig az tök jó dolog. Arra is gondoltam, hogy nem tudnak, nem tanulták meg talán?
Én sem szeretem. Kizökkent. Túl sok. Persze, ritkán, havi 1x, kívánom, de a mindennapokban abszolút elborzaszt, hogy valaki "zabálja a szám".
Ez olyan, mint amikor valaki nem szereti a gombát a kajában. Én ezt nem szeretem az intimitásban.
Igen. Sőt, szex közben is kerülöm, főleg csak puszit adok a szájra.
Nem annyira "magától értetődő" a nyelves, konkrétan koncentrálnom kell rá, ahelyett, hogy ellazítana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!