Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mi a véleményetek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek a szexmániás fiúkról?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy a legtöbbnek csak a szája nagy, de a tudomány megáll heti 2 szexnél. És az se egy nagy durranás, de nagyon el van szállva magától. Szerencsére találtam kivételt, akivel egyeznek az igényeink.
2021. ápr. 28. 22:11
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Az hogy mindegyik azt hiszi szexmániás amíg nem találkozik egy szexmániás nővel akinek nem csak mennyiség számít de a minőség is!
2021. ápr. 28. 22:12
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Elkerülöm őket szóval nagyjából ennyi a véleményem.
2021. ápr. 28. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a legtöbbnek csak a szája jár és úgysem az. Viszont ha tényleg szexmániás, akkor az egy betegség és dolgozni kell rajta. Nem vállalnám be, nem hiányzik hogy szétcsaljanak

(Mondom ezt relatíve magas libidóval - napi 1-2 szex)

2021. ápr. 28. 23:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak addig szexmániások a pasik amig nem találkoznak egy szexmániás lánnyal. Nekem nem volt még dolgom igazán szexmániás pasival.
2021. ápr. 28. 23:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy minél jobban sztárolja magát valaki előtte annál gyengébb a valós "teljesítménye", szóval nagy ívben kerülendő. Aki meg egyedül azt tartja magában értéknek hogy húúúúú de sokszor bírja az meg amúgy is nettó idióta, szóval duplán kerülendő típus.
2021. ápr. 29. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon gáz. Kerülöm őket ha tudom.
2021. ápr. 29. 02:15
 8/10 Csicuki ***** válasza:

Nem találkoztam eddig olyan pasit akinek nagyobb lett volna az igènye mint nekem XD

Mind előadja hogy napi 3 aztán mikor tènyleg ott vagyunk talán 1-2 hètig meg is van a napi 2 majd már csak napi egy ès egyre ritkul XD

2021. ápr. 29. 06:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha nem csak akarja de tudja is csinálni, akkor kedvemre való.
2021. ápr. 29. 12:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnos volt "szerencsém" egy ilyenhez. Soha többet! A szextől is elvette a kedvem. Nőként nagyon megalázó hogy szex szex szex,akár online is ha nem vagyunk együtt, ott meg olyan szinten perverz dolgok kérése akkor is, hogy kb traumát okozott. Most ezt nem taglalom de az ilyen emberek nagyon nagyon beteg elmék! Tényleg másról sem szól az életük mint a szex a magamutogatás, és nem veszik észre hogy a másiknak ez nem jó érzés. Szóval mindenki meneküljön az ilyen férfitól mert komoly szinten mentálisan beteg!
2021. máj. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!