Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most lettem 24 és a nők téren...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most lettem 24 és a nők téren nagyon sz@rul állok. Még nem is csókolóztam. Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Nagyon kelletlen ez. Pár napja volt a szülinapom és ilyenkor még nagyobb megdöbbés hogy a nők témában sehol nem tartok. Sokan nem hiszik rólam de tényleg szűz vagyok. Eléggé önbizalomhiányos vagyok, meg visszahúzódó. Nem tudom el hinni azt hogy én tetszek meg szeressen engem egy lány.

Addig megy hogy mélyen a szemébe nézek egy lánynak, meg rámosolygok, de utána elakadok. Volt már aki azt hitte h azért nem lépek tovább mert van valakim....

2021. ápr. 13. 10:33
 1/9 A kérdező kommentje:
*kellemetlen
2021. ápr. 13. 10:34
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Ne az én vagy az x vagy y véleménye számítson.

Ha neked így jó, akkor jó.

Ha nem, akkor pedig változtass.

2021. ápr. 13. 10:35
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Az egyik barátom 27 éves és még szűz. De ő erősen kopaszodó, 170 cm alacsony, szemüveges, nem túl jóképű, iszonyatosan igénytelen a külsejére. Nem is túl intelligens, az egyetemről is kibukott ez és a lustasága miatt és most nehéz fizikai munkát végez. Te milyen vagy őhozzá képest?
2021. ápr. 13. 10:39
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Ezen csak te tudsz változtatni. Ahogy olvastam nem a külsőddel lenne probléma, hanem azzal hogy túlságosan visszahúzódó és gátlásos vagy. Ha saját magadról nem hiszed el hogy egy lánynak tetszhetsz vagy szerethet akkor ne várd el hogy barátnőd legyen,mert így nem lesz. Egy lánynak sem vonzó ez a viselkedés.
2021. ápr. 13. 10:48
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
Semmi vész pajtás, ettől nem vagy se ciki, se rossz ember. Majd ezen a téren is lesz pozitív változás, főleg hogy tudod, mi a gond (önbizalomhiány). Alapos önismerettel és akarattal kiköszörülöd ezt a csorbát is, hajrázunk neked!🙂🍺
2021. ápr. 13. 10:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbálnék biztatót írni, mert én is ilyen vagyok, de nem tudok. Ha tudnék már nem lennék ilyen... Mindenesetre Karinthy Frigyest idézve "már tudom meddig remél az ember... Az utolsó pillanatig"
2021. ápr. 13. 11:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is megjártam ezt az utat. Van pár dolog, aminek meg kell történnie:

1. felismerés, hogy ez rossz

2. őszínte vágy, hogy más legyen az életed

3. a vágy megvalósítása az által, hogy felépíted az önértékelésed külsőleg (fodrász, kozmetikus, ruha, parfüm, stb.), belsőleg (társasgába kell járni, minél több emberrel ismerkedni, barátkozni, a gátlásokat ez által levedleni)

4. amikor már érzed, hogy bentről és kintről is értékes ember vagy, a másik nem is felfigyel erre

ui.: szexuális tapasztalatodon megfelelő irodalom tanulmányozásával lehet segíteni. Én meglepődve tapasztaltam, hogy egy masszázs tanfolyam és erotikus masszázs könyvek milyen jó alapot nyújtanak ebben. Átlagos pasiknál különb, jó élményt nyújthatsz.

2021. ápr. 13. 11:33
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen... Fél életedben végig verted a pötsödet! Verjed csak továbbra is....
2021. ápr. 13. 21:40
 9/9 anonim válasza:

Ne érdekeljen más véleménye,előbb utóbb megtalálod az a lányt aki bevezet téged a nagy betűs életbe :-)

Nyugi, nem késtél még el.

2021. ápr. 21. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!