Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Faluvégi László kérdése:
Meztelenkedés otthon. vélemények/story-k/élmények?
Figyelt kérdés
Ti szoktatok meztelenül lenni otthon? Munka után vagy csak amúgy is.
kínos storyk, élmények.
2021. ápr. 26. 11:01
1/18 Lazy Lover válasza:
ha egyedül élnék akkor egész nap meztelen lennék
2/18 anonim válasza:
Kedves László!
Én minimum boxerben vagyok otthon.
3/18 anonim válasza:
Előfordul, végtére is a saját lakásomban had ne keljen megfelelnem a közerkölcsnek. De általában inkább lazán öltözöm, úgy is mondhatjuk hogy alul öltözötten vagyok itthon.
4/18 anonim válasza:
Csakis meleg időben.
Aludni mindig meztelenül szoktam
5/18 anonim válasza:
Nem meztelenkedem otthon sem. Idejön a vendég és ideültetem a puncinedves kanapéra? Gusztusos lenne.
6/18 anonim válasza:
#5 előtte a BKV-n meg hatmillió egyéb helyen leült már és utána a kanapédra ül, az nem fúj, de a puncinedv, az fúj. na ez az a hozzáállás, amit sosem értettem.
7/18 anonim válasza:
6, az meg a másik, hogy miket behordunk a lakásba és milyen kórokozók lehetnek minden felületen. De azt gondoltam, ennyi esze azért van az embereknek.
8/18 anonim válasza:
Nyáron előfordul sokszor otthon.
9/18 anonim válasza:
Igen szoktam általában meleg van itthon, nem nagyon volt kínos sztori szerintem (btw lány vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!