Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meztelenkedés otthon. vélemény...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Faluvégi László kérdése:

Meztelenkedés otthon. vélemények/story-k/élmények?

Figyelt kérdés

Ti szoktatok meztelenül lenni otthon? Munka után vagy csak amúgy is.

kínos storyk, élmények.

2021. ápr. 26. 11:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Tavasztól őszig ha meleg van, akkor mindig meztelenül vagyok itthon. Úgy is alszok. Senkit nem zavar mert egyedül élek! F.
2021. ápr. 26. 18:40
 12/18 anonim ***** válasza:
83%
A párommal ketten élünk, sokat meztelenkedek. 29F
2021. ápr. 26. 19:45
 13/18 anonim ***** válasza:
80%
#10 btw = by the way (egyébként)
2021. ápr. 27. 11:25
 14/18 anonim ***** válasza:
80%
A párommal évtizedek óta meztelenül alszunk.
2021. ápr. 27. 14:12
 15/18 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon szeretek itthon meztelenül lenni. Nyáron jó időben csak meztelen tudom elképzelni. Udvarra kertbe is kitudok menni meztelen.

Ffi

2021. ápr. 29. 05:10
 16/18 anonim ***** válasza:
79%
Amikor az időjárás megengedi, mindig meztelen vagyok itthon. Aludni télen-nyáron úgy szoktam. F
2021. ápr. 29. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mi télen-nyáron meztelenül vagyunk otthon, még odakint is. Szomszédok nincsenek, és nem látni be.
2021. máj. 1. 08:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nyáron meztelenkedem itthon amikor már közel 30 fok van. Azt a hőséget már nem bírom elviselni nagyon ritkán a bugyit magamon hagyom de sokszor az is idegesít már. Strandra is ha lemegyek akkor vagy a vízben vagyok vagy bevizezem a fürdőruhámat mert az valamilyen szinten hűsít de szívem szerint meztelen lennék ott is. Nudista hely sajnos nincs a közelben, így ez nem opció nálam.

Itthon mióta egyedül élek belépek a lakásba egyből vetkőzök lefelé, letusolok és meztelenül teszek veszek. Ha jön valaki be van készítve egy bő nyári ruha amit 5 mp alatt magamra kapok és ennyi.

Olyan sztorim van amikor annyira megfeledkeztem magamról hogy valaki kopogott és meztelen nyitottam neki ajtót. Volt akkor hatalmas meglepődés mindkettőnk részéről, de hát ez van.

Még egy olyan sztorim van ez még 16 éves koromban történt meg. Akkor annyi volt hogy a kertben napoztam meztelenül mert zárt udvarunk volt és sehonnan nem lehetett belátni. A ciki ebben az volt hogy 2 házzal arrébb épp a tetőn dolgoztak akik szó szerint látták hogy meztelenül napozok kint és mindenem látszik. Amikor észrevettem hogy nagyon engem néznek akkor magamra rántottam egy törölközőt és berohantam a házba. Akkor annyira égett a fejem hogy hetekig csak nagy kerülővel mentem valahová hogy véletlen se menjek a ház közelébe mert nyáron napokig láttam hogy az ott lakó nálam pár évvel idősebb srác nagyon vigyorogva bámult engem.

2021. máj. 2. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!