Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szexfüggőség?
Lehet buta kérdés, de egyszerűen nem tudom, hogy ez normális-e.
Lassan 1 éva vagyunk együtt a barátommal, nekem ő volt az első, akivel szexeltem.
Az első néhány hónapban olyan semleges érzés volt a szex, de azóta úgy érzem, hogy egyre inkább többre és többre van szükségem.
Először azt hittem, hogy ez ilyen kezdeti fellángolás lehet, de szerintem ez már nem csak annak tudható be.
Mivel suliba járunk mindketten, így hétvégente vagyunk együtt. Legtöbbször 2x szexelünke egy nap.
Eddig simán kibírtam 5 napot szex nélkül, de mostmár ha 1-2 napja nem szexelek, rendesen rá van kattanva az agyam és már a puszta gondolattól is benedvesedek, ha a szexre gondolok. Mindezekmellett egyre inkább érzem, hogy hétvégente is több szexet igénylek.
A barátom nagyon örül ennek, de ha pl már ex szexelünk egy nap, a harmadik alkalommal érthető módon, már elég fáradt és nem szeretném ráerőltetni a dolgot.
Ez csillapodni fog idővel vagy egyszerűen ezek az igényeim és nem fog változni?
Ez normális.
Pár év, és csökken a libidód kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!