Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok találkoztatok már kis pénisszel? és ha igen mekkora volt nagy csalódás volt végül?
Három gyerekkel kerestem társat magam mellé.
Azért a harmadik gyerkőc után már kicsit kitágultam, szeretem ha kicsit vastagabb.
Mint utóbb kiderült emberünk kamuzott de nem is kicsit.
Hazajött hozzám, bugyi letol, láttam hogy nézi a puncim uhh mekkora nyalni akarta, de mondom előtte lehúzom neki.
nem akarok mellébeszélni de állva akkora volt mint a kisujjam.
Tudom illetlen dolog volt, de ez csúszott ki.Ezzel meg mi a faxt akarsz csinálni, nem látod nekem mekkora a punim?
Elszégyellte magát, leakart térdelni hogy nyaljon, de a látványtól még az életkedvem is elment.
Kidobtam és megfogadtam soha többet ilyen pasi.
ezután mindig kértem ismerkedés közben farok képet is, min a 16-17 centi volt az elvárás.
36N
1 Kivulrol hogy latta hogy mekkora a huvelyed?? Ugyanis a szemeremdomb/szemeremajkak merete nem egyenlo a huvely meretevel.
Nokent kerdezem, kicsit kamunak tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!