Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talalkoztatok mar olyan esettel, hogy valaki egy kemeny csalodas utan, kiabrandulva mindenbol es mindenkibol, idos korara sem letesitett tobbe parkapcsolatot?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 8. 14:02
 1/7 90-ben született F.. ***** válasza:
100%

Igen.

Egészen jól elvolt, amíg a szülei éltek. Addig volt kihez menni, kivel beszélgetni igazán.

Miután ők meghaltak, a csóka egyedül maradt. Vannak barátai, de az nem olyan.

Minden este egyedül alszik a házban. Bármit csinál az életben, nem tudja olyannal megosztani, aki tényleg közel áll hozzá. Magányos.

Nincs testvére. Nincs is kire hagynia a házát és a megszerzett dolgait.

2016. ápr. 8. 14:13
 2/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Anyám esélyes volt a díjra, de most sikerült neki találni valakit. (1000x könyörögtem hogy mozduljon ki, és egyszer megtette.)
2016. ápr. 8. 14:16
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A szülővárosomban a szomszédom ilyen volt. Majdnem 40 éves a faszi, kb. 20 éve volt egy hatalmas csalódása, azóta nem volt dolga nővel. Az egyedüllét meghozta gyümölcsét, olyan marhaságokban kezdett hinni, mint a chemtrail-, illuminati-, káros wifi- és mikrohullámú sugárzás-, mérgező kukorica-konteók stb. Ja és az aktuális kormány szidása pepitában, elmaradhatatlan beszédtéma. :D Amikor hazamegyek és találkozok vele, jó másfél perc beszélgetés alatt leszívja aznapra az összes életenergiámat a fárasztásával. Borzalmas alak, szerintem egy nő sem tudná elviselni.
2016. ápr. 8. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát.. például itt vagyok én :D

39 éves nő vagyok, utoljára 24 évesen éltem párkapcsolatban. Mindig is éreztem, hogy nem igazán nekem való, leszívta minden energiámat, idegileg kikészített (hiába volt harmonikus kapcsolat), és különben sose terveztem, hogy én férjhez menjek, gyereket szüljek.

Randizgatok, van szexuális életem, karrieremben sikeres vagyok, vannak barátaim, sikeresnek érzem magam. Én teljesen elégedett vagyok, nem vágyom kapcsolatra.

Szerintem az hülyül meg, aki vágyik rá, de nem jön össze.

2016. ápr. 8. 18:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Termeszetesen mindenki maga dont, de jo lesz ez szamodra mondjuk tobb X utan ?
2016. ápr. 9. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Én az öregkoromat sem úgy képzeltem el, hogy ugrálnak az unokák körülöttem (nem szeretem a gyerekeket), hanem hogy utazgatok a világban. Szerencsére jól keresek, és megtehetem majd, hogy tényleg így telken az utolsó akár 20 évem. (Jelenleg is rengeteget utazgatok, kb 3 hónapot vagyok összesen Magyarországon)
2016. ápr. 9. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:
*teljen
2016. ápr. 9. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!