Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ekkora ellenszenv a roma férfiakkal szemben?
A baráti körömben is ezt tapasztaltam meg úgy mindenkinél. Meg régen olvastam itt hogy még a prostik se fogadják őket még ha ők is romák akkor se.
Miért van ez így? Nekem semmi bajom velük, bár még nem volt ilyen barátom de lennék együtt romával, mert elfogadó vagyok.
“Nekem semmi bajom velük, bár még nem volt ilyen barátom de lennék együtt romával, mert elfogadó vagyok.”
Tapasztalatlan vagy még és naiv. Majd tanulsz a saját bőrödön. Remélem nem lesz súlyos a lecke.
egy részük igénytelen, koszos, büdös, ugyanazt a ruhát hordja egy hétig, de ha nincs ruhára pénze, sem vízre, akkor megértem
káromkodnak, szemetelnek, erőszakosak, ehhez társul egy tudatlansági állapot, nem jellemző rájuk hogy érettségiznek és diplomáznak
a magyarokkal való ellenszenv miatt egyes munkáltatók nem igen alkalmazzák őket, mert féltik az ügyfélkört hogy elpártolnak a helytől
emellett szemrebbenés nélkül ellophatnak tőled akármit, kifoszthatnak egy buszmegállóban, beléd szúrhatnak egy kést simán, vagy csalás áldozatává válhatsz miattuk is, de ez igaz bármilyen emberre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!