Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire negatív egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire negatív egy férfi szemében, ha a partnere mindent megtesz az együttlétek alatt?

Figyelt kérdés
(35+os férfiaktól várom a válaszokat főként, de nők tapasztalataira is kíváncsi vagyok.)
2021. ápr. 27. 19:58
1 2
 11/13 anonim válasza:
53%

Pffff....akkor èn nagyon negatív vagyok.

Azt èrtem,hogy nem mindig tudod ugyan azt a formádat hozni de,hogy nőkènt azon agyalj,hogy milyen fènyben tűnsz fel e miatt aztán...az a k*rvaság. Játszani az èszt,hogy mi az amit nem szabad megengedned...az fuj...Holott a legjobban arra vágyik a legtöbb nő,hogy mocskosul meg legyen rakva minden felè. Az a kèrdès,hogy mit èlvezel Te. Annyit vállalj be!

2021. máj. 20. 21:00
 12/13 A kérdező kommentje:
Már miért lenne kvaság?...Ki beszélt itt ész játszásról? (Nagyon nem egy a két téma, ahogyan ez a fogalom is másra utal.) Nekem sosem volt az a vágyam, hogy mocskosul megrakjanak, képzeld el...
2021. máj. 28. 19:18
 13/13 Gabor válasza:
Az hogy negatív sok mindentől függ pl 1 2 napos dolognál nincs negatív hosszabb kapcsolatban még szintén függ a partner személyiségétől roszab esetben már elvárja azokat a dolgokat nem de ha szívesen csinálja a nő partner itt anyi kérdő jel hogy ki milyen hogy hogy csak közhelyes válaszok lesznek amúgy személy szerint nálam pozitív lenne nem negatív az lenne a negatív ha a férfi csak saját magát nézi az ágyban és elvárja hogy ezt é ezt hm ki mit szeret örömet okozni is öröm adok kapok megy nálunk 😇
2021. jún. 30. 13:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!