Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg minden pasi ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden pasi ilyen egyszerű és szánalmas?

Figyelt kérdés
Csak buli, pia, dugás. Persze, hormonok... Tudom, nekem is vannak. De ezen kívül semmi! Semmi jövőkép, semmi felelősségtudat... Így hogy lehet párkacsolatban gondolkodni?
2021. ápr. 27. 08:55
1 2 3
 21/26 mikeXxX ***** válasza:
100%
Én pont a nőknél tapasztalom ezt pár éve bár tény hogy én sokat alapozok a szexre mivel szerintem egy jó kapcsolatnak az is egy fontos része. És mielőtt követ dobna valaki hosszútávú kapcsolatot keresek és kb minden cél meg van amit el lehet érni az életben! 41f
2021. ápr. 28. 09:28
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Az miert nem jo eletcel, h buli pia dugas?😀 bar elnek olyan jol, hogy ennyi lenne a feladatom.

Viccet felreteve, sokan nem vagy nem eleget tesznek azert, hogy elore jussanak. Felnek felelosseggel jaro dontest hozni, ez elol menekulve meg megy a buli es a tobbi. Konnyebb, mert nem kell azon agyalni, hogy egy not felesegul akarsz-e venni, csak tudod, hogy 1-2estere kell, max szexkapcsolatra. Ezek borzaszto egyszeru dontesek. De nem tudhatod, hogy egy-egy ember fejeben mi zakatol epp. Ha en nem lennek parkapcsolatban, lehet en is a kocsmaban kotnek ki gyakran, mert rohadt sokat melozok, es szukseg lenne erre. Es attol meg lennenek celjaim.

2021. ápr. 28. 12:55
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem mind de amúgy is most komolyan elvárás, hogy felelősségteljes párkapcsolatot akarjon, mi van ha csak simán bulizni meg csajozni akar?
2021. okt. 29. 02:22
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Ezt egy férfi irta volna ki, már záporozna a sok beteg incelező komment!
2021. okt. 29. 10:18
 25/26 anonim ***** válasza:
52%

Nem de minden nőnek ez kell

21/f

2021. dec. 5. 13:19
 26/26 anonim ***** válasza:
35%
Nem mindegyik ilyen, és a nők között is van bőven sajnos ilyen
2021. dec. 5. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!