Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden pasi ilyen egyszerű és szánalmas?
Ez jó..!! 😁 Mivel világítottad meg?
11-es vagyok
Na de akkor mit akarsz?
Robot csávót?
Szerintem ilyen nincs, hogy a nőőők ilyenek. Meg a férfiak olyanok. Emberek vannak akiket a többség vagy normálisnak tekint vagy nemnormálisnak . Nem gondolnám, hogy bármelyik nem jobb lenne a másiknál.
Társadalom van, vagy inkább tömeg, ahogy mostanában nevezik. Ami miatt az ilyenhez hasonló nézetek kialakulhatnak az a "buborék" amelyet ritkán hagyunk el. Nyilván egy kocsmában nem azok vannak többségben, akiknek komoly életcéljaik vannak (olyan is van azért, miért ne lehetne meginni egy jó hideg sört egy sikeres mechanika szigorlat, vagy munkahelyi projekt után után).
Én személy szerint egyáltalán nem figyeltem meg ilyet, hogy a férfiak kevésbé lettek volna céltudatosak a környezetemben mint a nők, de az is lehet, hogy én is egy buborékban élek, és nem látom az összképet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!