Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, leveleztetek már itt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, leveleztetek már itt olyan lánnyal aki nagyon szép volt és értelmes is?

Figyelt kérdés
Lett belőle valami?
2021. ápr. 26. 22:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt.
2021. ápr. 26. 23:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Igen volt, de a GyK-nak elég rossz az ismerkedési "hatásfoka". Ha csajozni akarsz próbáld a Tinderen vagy sima társkeresőn.
2021. ápr. 27. 00:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Na itt olyannal még nem találkoztam.
2021. ápr. 27. 06:05
 14/17 anonim ***** válasza:

A nők nem úgy értelmesek mint ahogy a férfial.

De beszéltem itt olyannal aki jól nézett ki szerintem és nekem közepes beszélgetédeker tudtam vele csinálni.

2021. ápr. 27. 06:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Igen egy szép és értelmes fiatal csajszival sokáig beszélgettem itt de legnagyobb sajnálatomra nem volt semmi!
2021. ápr. 27. 06:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Olyannal igen, aki nagyon szép volt.

Az értelmes az már relatív, az átlag szintet simán megütötte, de én bőven átlag felett vagyok, számomra az átlagosan értelmes emberek unalmasak.

2021. ápr. 27. 08:13
 17/17 anonim ***** válasza:
1, Igen:); 2, Folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozok:).
2021. ápr. 27. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!