Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen "értelmes" szexpartnerk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen "értelmes" szexpartnerkereső oldalak vannak?

Figyelt kérdés

Szóval leginkább olyan oldal érdekelne ahol a jelenlévők nem 99% a hivatásos.

Ja igen, és nem vidéken keresgélek partnert , hanem Budapesten.

Rég volt már játék és most már hiányzik :S Lehetett volna párszor, de akkor még lepattintottam a jelentkezőket, amit kicsit már bánok :D

30F

2021. jan. 2. 19:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet egyáltalán "értelmes" egy szexparnterkereső?
2021. jan. 2. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nem létezik. Csak akkor van szex ha fizetsz érte
2021. jan. 2. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Az eropolis-on keresgélek már régóta, de kb. lehetetlen. Ha találsz valakit, akkor az hivatásos, de az nem izgat. Akik meg nem hivatásosok, azoknak meg irreális elvároskkal kellene megfelelni..... szóval esélytelen.
2021. jan. 2. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Kíváncsiságból ránéztem az eropolis oldalra, 25 ezer regisztrált férfi van az oldalon és 3 ezer nő...
2021. jan. 2. 19:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Előbb nyersz kaparóson nagyobb pénzt, minthogy "szexpartnerkeresőn" felszedj valakit akkora a túljelentkezés.
2021. jan. 2. 20:05
 6/6 Pécs-pécs ***** válasza:

Régen elég sokat ismerkedtem neten.

Sok ember fogalom zavarba szenved. Amikor felregisztrálnak szerintem nem tudják értelmezni ezt a 2 szót, hogy "szexpartner", és "kereső". Találtam nem kevés szexpartnert sima társkereső oldalról, chat oldalról, még innen a gyakoriról is, de szexpartner keresőről nem nagyon.

Azért az elég gáz, hogy sima társkeresőn 1 nap alatt található nő szexre, szexpartner keresőn, meg hónapok alatt sem.

Szóval szerintem nézelődj bárhol, közösségi oldalak, sima társkeresők, ilyesmi, de kimondottan szexpartner kereső oldalon ne keres szexpartnert. :D

2021. jan. 3. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!