Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "értelmes" szexpartnerkereső oldalak vannak?
Szóval leginkább olyan oldal érdekelne ahol a jelenlévők nem 99% a hivatásos.
Ja igen, és nem vidéken keresgélek partnert , hanem Budapesten.
Rég volt már játék és most már hiányzik :S Lehetett volna párszor, de akkor még lepattintottam a jelentkezőket, amit kicsit már bánok :D
30F
Régen elég sokat ismerkedtem neten.
Sok ember fogalom zavarba szenved. Amikor felregisztrálnak szerintem nem tudják értelmezni ezt a 2 szót, hogy "szexpartner", és "kereső". Találtam nem kevés szexpartnert sima társkereső oldalról, chat oldalról, még innen a gyakoriról is, de szexpartner keresőről nem nagyon.
Azért az elég gáz, hogy sima társkeresőn 1 nap alatt található nő szexre, szexpartner keresőn, meg hónapok alatt sem.
Szóval szerintem nézelődj bárhol, közösségi oldalak, sima társkeresők, ilyesmi, de kimondottan szexpartner kereső oldalon ne keres szexpartnert. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!