Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Észreveszitek ha egy nő (kemény) mellbimbója átsejlik a felsője anyagán?
Lehet akár egy random nő is az utcán, de most főként az a szituáció érdekel, ha egy lánnyal randiztok. Minden esetben észreveszitek? Mit gondoltok ilyenkor?
Tegnap nem vettem fel melltartót, hideg volt és meglett a hatása.
Privátokat légyszives mellőzzétek, köszi.
18L
3-as!
Tök igazad van! Van arra tipped, hogy miért lett tabu a mellbimbó-átsejlés?
5ös nagyon jól mondod, én is így látom.
Amúgy nekünk férfiaknak külön radarunk van erre, egyszerüen azonnal oda kell nézzünk, ha cicit látunk, akár magasnyakú felsőben is. Sokszor nem is vált ki belőlem semmit, csak oda kell nézzek, hogy cici. Ha pedig látszanak a bimbik is, az hatalmas bónusz, de ennyi. Na jo, ha valami bomba csaj gyönyörű bimbói, akkor csorgatom a nyálam titokban.
13
Médiabiznisz. Kreált szenzáció.
Igen, én is egyetértek a kérdezővel, és a 10 sel, mert ez tükrözi azt, hogy a lány nem szégyellős, nem prűd, nincs baja a szexel, és ez jó dolog.
Utálom azt, amikor azt látom nyáron 35 fokban, hogy egyes nők, vastag kötött fölsőben vannak, mert szégyellik magukat. Ők valószínűleg az ágyban sem igazán kreatívak.
Válaszolok az utolsó kérdésedre is.
A pici aranyos kis mellek borzasztóan izgatóak tudnak lenni. Akinek ilyen van, az tudja csak igazán. Ott aztán rendesen keményedik a bimbó.
Sokszor melltartón keresztül is látni.
Észveszejtően izgató. Nekem mondjuk pici mell fétisem van, ez is igaz.
Aki a hatalmas melleket szereti, annak lehet, hogy nem izgató a pici, pedig nagyon kis cukik.
Én ha pici melleket puszilgatok, képes vagyok elélvezni úgy, hogy a péniszemhez hozzá se kell érni. 😃😝 Ez van. 🤷♂️
Semmi gondod ne legyen emiatt drága.
Rengeteg férfi megvan őrülve a kis pici formás cicikért.
Persze rengetegen belevannak zúgva a hatalmas mellekbe, de ez így van jól.
Mindenki megtalálja a magának megfelelőt.
Én amikor társat kerestem, azt hittem, hogy kis király leszek, mert nagyon bele vagyok bukva a nagyon vékony nőkbe, pici civel.
Azt gondoltam, ezeket a hölgyeket nem keresi senki. Aztán hatalmasat koppantam, mert iszonyatosan nagy igény van az ilyenekre. Sok férfi szégyelli bevallani pl a barátainak, hogy odáig van a kis mellű nőkért, de attól még odáig van.
Nagyobb a kereslet, mint a kínálat.
Úgyhogy cseppet se aggódj.😃😉
17 es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!