Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Nektek mennyire jon be, vagy mennyire erdekel, ha megerzitek, hogy egy lanynak jo parfum illata van?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 25. 14:19
1/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem, igénylem is. Az sem zavar ha nagyon tömény csak ne legyen túl édes. Viszont sok embernek taszító, ezért nem árt mértékkel. Főleg ha orvoshoz vagy hasonló helyre megyünk. Ott illetlenség.
3/11 A kérdező kommentje:
Maszkon keresztul hogyha kozel vagyok egy lanyhoz akkor erzitek? :D
2021. ápr. 25. 14:27
4/11 anonim válasza:
Általában egy igényes csajnál, aki hozzá illő, jól kiválasztott parfümöt használ, nemcsak magára fújja hogy legyen valami, ott imádom és azonnal megérzem.
6/11 anonim válasza:
Lehet maszkon keresztül is de csak igazi parfümöt. Ezek a pacsuli cuccok egy forintot sem érnek. Megéri beinvesztálni drágábbra mert abból elég egy-két nyomás, míg az olcsóból jóval több kell és nem tart semeddig sem. Ezen nem szoktam spórolni.
7/11 A kérdező kommentje:
Minosegi parfumre gondoltam, nem par ezer forintosra.
2021. ápr. 25. 14:38
8/11 anonim válasza:
Bejön, tetszik, ha alapból szimpi a nő is.
9/11 StevenUp válasza:
Alapból nem szeretem a parfümöket... Szóval ha jó illata van akkor tök mindegy hogy mennyibe került, ha tetszik az illat. Amúgy meg teljesen hidegen hagy
10/11 anonim válasza:
Ha szép a csaj akkor már a frissen mosott ruhája illata is bejön.
Amugy szeretem a parfümöket, kivéve a rózsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!