Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha ezt megérzitek, akkor miért futamodtok meg?
Ha van egy férfi, aki teljesen a fejetekbe lát, olyan helyekre is, ahova ti sem szívesen néztek be, akkor az milyen érzést kelt bennetek? Miért lesz ő ellenszenves? Azért mert megmondja, hogy mik azok a gyengeségek, amikkel a saját boldogságotok útjába álltok, vagy pusztán azért, mert jó emberismerő?
Kort és nemet is kérek, valamint pasik ötleteire is kíváncsi vagyok. Velem amúgy nem régen történt, egy itteni beszélgetés kapcsán...
Szerintem azért mert idiótának tartják a pasit.. mármint fejébe látsz a nőnek... Mondod te... Rávilágítasz a hibáira... Mondod te...
Egy nőnek sem kell olyan megmondóember szerintem aki úgy szeretné hogy a nő éljen ahogy ő jónak gondolja
Olyan pasi nincs aki egy nőt ki tudna 100% ban ismerni... :) Innentől kezdve az okfejtèseid a hibákkal meg az ismerèssel kapcsolatban puszta spekuláció és a spekulációkkal az egyik legfőbb baj az hogy a nő nem tud beleülni ... Ha érted a burkolt üzenetet ..
Számomra nem ellenszenves, inkább ijesztő lenne. Hogyan és miért lat így belém egy idegen? Inkább érdekelne és vonzana mint taszítana.
21/N
Mitől gondolod azt hogy olyan fontos ember vagy hogy józan gondolkodású nő rád pazarolja az idejét este fél tízkor csak hogy egy vadidegen "horoszkóp" szinten bizonyítsa a nem létező igazát..?
Látod ez az ami taszítja a nőket amit most csinálsz:
El vagy telve magadtól azt hiszed hogy te mindent tudsz a nőkről holott fogalmad sincs a nők lèlektanáról
És az ilyen megmondóember az ilyen önkéntes orákulum taszító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!