Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiak! Egy ilyen meglepetésnek örülnétek?
Örülnétek, ha egy fiatal lány, akivel működik a kémia, mögöttetek ül a kocsiban, elkezdené masszírozni útközben a vállatokat, majd félre állnátok, mellétek ülne és leszopna?
Nem tudom milyen ötlet, hogy kocsiban, de csak ott tudnánk megoldani, este persze.
Mit szólnátok ehhez?
"mögöttetek ül a kocsiban, elkezdené masszírozni útközben a vállatokat, majd félre állnátok"
Bocs, de egy ennyire buta szőke nőnek nem fogom még részletesebben, szájbarágósan magyarázni. Buta vagy, hogy megértsd. Igen, még vezetés közben elkezdenéd masszírozni. Te meg nem tudsz fogalmazni. Igen, a masszírozás is belekerülhet az életedbe. vagy lesántulhatsz egy életre. Nem kéne vezetés közben piszkálni, maszzírozni se.
Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak játszod magad?
Mi a probléma a masszírozással? Semmi olyan nincs benne, ami elterelné a figyelmét a vezetésről. Gondolom te nem vezetsz autót és nem látod, hogy rengeteg ember mit csinál vezetés közben.... filmet néznek, telefonozgatnak, esznek, isznak, cigiznek, nem fogják a kormányt.
Szerintem fogd be a pofád, aztán menj, verd ki magadnak, mert úgy látom a feleséged egy ujjal sem ér már hozzád. :D Nem csoda, ilyen házsártos, kötekedő idiótához én se nyúlnék. :DD
Ja, hogy mivel mások is felelőtlenek, akkor neked is annak kell lenned. Szerintem még forgasd körbe a kormányt menet közben háromszor, mert a többiekhez képest tényleg semmi.
Nekem értelmes feleségem van, buta nőkkel nem foglalkozom. És vezetés közben nem masszírozunk, nem telefonálunk, csak azért, mert mások is azt csinálják.
Látszik, te az olyan autósok közé tartozol, aki szerik a szabályokra és mindenre. Csak nehogy megdögölj egy autóbalesetben, kár lenne ilyen okos nőért.
Mit olyan nehéz felfogni azon, hogy vezetés közben nem csinálunk ilyet?
A telefonálók is azt pofázzák, hogy semmi nincs abban, ha vezetés közben telefonálnak. Az ő szintjükön vagy te is. Igenis el lehet terelni a figyelmet vezetés közben ezzel is. De olyan hülye vagy, veled kár egy szót is váltani. Látszik, csak arra az egyre vagy jó, hogy megdugjanak.
"Mi a probléma a masszírozással?"
Nagyon is sok. Voltál már férfi és masszírozott meg lány? Akkor pláne minek próbálsz olyan okos lenni, mint amilyen buta vagy? Oké, függhet egyéntől, szituációtól, sok mindentől, mit válthat ki egy masszírozás. Csak mert te eddig semmit nem váltottál ki vele, nem jelenti azt, ez mindig így van. De gondolom, ezt felfogni pláne meghaladja értelmi képességeidet.
Főleg, mivel a kérdésed is arról szól, nem tudod, mit vált ki belőle a masszírozás, ezért nagyon bölcs dolog lenne autóban menet közben megmasszírozni, lehetőleg autópályán, amikor 100-zal megy. Csak te járnál jól, ha hallgatnál rám, hátha nem lesz baj belőle, de az ilyen "fogd be a pofád" beképzelt embereknek kár bármit is mondani, csak nekik lehet igazuk. Majd a koporsóból nehéz lenne érvelni az autóbaleset után.
"Gondolom te nem vezetsz autót és nem látod, hogy rengeteg ember mit csinál vezetés közben"
Egyébként gyalogosként is lehet látni, mit csinálnak az autósok... Tehát nem igazán logikus az összefüggés, vezetek vagy nem vezetek. Eddig is tudtam, milyen a vezetési morál, amihez ünnepélyesen te is hozzájárulsz most már.
Őszintén szólva ha csak a saját életeteket kockáztatnátok, akkor azt mondom jó a 2 tajgetosz pozitív belefér a statisztikába... de az a szomorú, hogy közúton ártatlanok életét is veszélyeztetnétek és amilyen murphy törvénye a vezetőd eljutna a "szopásig" csak nem úgy mint te itt gondolog. És veletek együtt szopna az szerencsétlen autós is akivel majd ütköztök.
Amúgy nekünk sajnos volt ebből karambolunk. Igaz ott a hölgyike a pasiját alul masszírozta, de nem volt kellemes órákig egy szétroncsolt autóba ücsörögni (3 gépjármű sérült a balesetben).
Inkább vázold fel neki a terveidet, menjetek elve erdőszélre, ott intézétek el a dolgot, azt mehettek tovább, és nincs belőle baj. Köszi 🙏
Kedves kötözködő, elég elmebeteg vagy!
A kezedet se fogja meg seni, mert akkor képtelen vagy koncentrálni? Ennyi az agykapacitásod? Vagy ennyire nincs tapsztalatod, hogy már ettől a gatyádba élvezel és remegve vergődsz, mint egy életképtelen kocsonya? Neked nem való autó, se szociális kapcsolat. Mondjuk ez a mondandódból látszik is. :)
Tehát: Nincs olyan ember, akinek befojásolná a figyelmét, ha megmaszírozzák vezetés közben. Max. annyi, hogy engem zavarna és nem engedném, ha nem lány csinálná. :)
Amúgy szoktam rádiót is hallgatni a kocsiban képzeld. Sőt van masszirozós ülés is a kocsiban. Sőt, beszélgetni is szoktam vezetés közben. Dúúúrva, mi? :D
Nem szívesen ismernélek személyesen. Nem bírnálak elviselni ezzel az agykapacitásoddal és stílusoddal.
A kérdezőt annál inkább! :)
A szopatásoz félreállni, ennyi.
Imádnam. Te lennél a kiscsaj? Mert akkor kipróbálnám.
Írj ha igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!