Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középkorú férfiak! Egy ilyen meglepetésnek örülnétek?
Figyelt kérdés
Örülnétek, ha egy fiatal lány, akivel működik a kémia, mögöttetek ül a kocsiban, elkezdené masszírozni útközben a vállatokat, majd félre állnátok, mellétek ülne és leszopna?
Nem tudom milyen ötlet, hogy kocsiban, de csak ott tudnánk megoldani, este persze.
Mit szólnátok ehhez?
2021. ápr. 24. 21:03
1/18 anonim válasza:
Nem, ez túl gyors nekem. A masszázs tetszene. Az is, ha mellém ülne és megcsókolna. A többi majd idővel.
2/18 anonim válasza:
Az se mindegy hogy a pasinak van e csaja?
3/18 anonim válasza:
A masszázs új lenne, tetszene az egész
6/18 anonim válasza:
Ez is csak a gyakorin van kérdés formájában, a valóságban meg beszélni se mersz. :D
7/18 anonim válasza:
Nekem ilyesmit volt csak masszírozás nelkül es isteni volt de nem az elsö randin ... most a feleségem a csaj :P
8/18 anonim válasza:
Ha a csaj pettingelne a feleségemmel a hátsó ülésen,
én félreállnék a kocsival,
majd mindketten leszopnátok,
utánna jól megdugnám az asszonyt,
meg téged is ha akarod, meg persze ha puncid van kedves kérdező.
38f
9/18 anonim válasza:
8as lehet hogy a kérdező úgy kicsinálná az asszonyod hogy az már alkalmatlan lenne a dugásra, akkor mit csinálnál?
10/18 A kérdező kommentje:
Nem tudsz olvasni, észlény?
„ majd félre állnátok, mellétek ülne és leszopna“....
2021. ápr. 24. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!