Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns férfiak! Milyen meglepetést látnátok szívesen a sub barátnőtöktől?
Lassan szülinapja lesz a páromnak. Rendes ajándékot már vettem neki, de szeretném valami plusszal meglepni.
Arra gondoltam, hogy csinálok neki egy kupon füzetet magamhoz.
Lesz benne pár kitéphető jegy amit beválthat nálam. Ilyenek pl, hogy:
- 1 hetes meztelen takarítónő, cselédlány kártya.
- megnyertem a vitát kártya (csöndben maradok bármi van)
- 1 hétig ágyba kv és szopással keltesz fel kártya
- sikamlós olajos, meztelen egész testes masszázs kártya
- szabadkártya (1 affért el kell néznem)
Szóval ilyesmikre gondoltam. Miket írnátok még? Olyanok kellenének amiket tényleg plussznak lehet érezni, mert a szexet megkapja amúgy is.
Ha van valami izgalmas jó ötletetek írjátok le.
egyik sem tetszene
nekem az tetszik, ha odaadó engedelmes a subom és utasításra megteszi amit kérek, nem kell külön kártya, ez inkább felesleges lenne számomra
27F
ja és minek örülnék?
pl új játékszer, vagy valami olyan dolog ami mindkettőnket izgat, de még nem volt, de a döntés akkor is az enyém maradjon, a partner csak előkészüljön :)
Nem azért van hogy gondolkodjon én mit akarok
F
-Következő este, mikor hazaér, meztelenül, magadat az ágyhoz bilincselve kell már várd.
-A következő randitokra (étterem/kávézó) összesen egy ruhadarabot és egy pár lábbelit viselhetsz (pl egy ruha, alatta semmi).
-Bünti: a reggeli kávédat tej helyett azzal kell idd, amit frissen fejtél a párodból.
-Végig kell csinálj egy nagyon hajtós, egyhetes videófitnesz programot (Norbi :D ), meztelenül. Ha ő is ott van, nézheti, ha nem, fel kell vedd neki.
-Egy hétig csak az ő engedélyével mehetsz mosdóba, akkor is, ha nincs ott, üzenetben. Ha végeztél, szólnod kell neki, ha 5 percnél tovább tartott, bünti.
-Ha küld egy fotót erről a kártyáról, neked egy órán belül küldened kell egy teljesen meztelen szelfit, bárhol is legyél.
-Ha kijátssza ezt a kártyát, aznap már nem szólalhatsz meg elalvásig. Ha akarjátok, egy szájpecekkel emlékeztetheted is magad erre. (Most, hogy kb mindenhol maszkot kell hordani, még sétálni, vagy boltba is elmehettek így, nem fog látszani... :D )
26F
+1 csaj (valamelyik barátnőd) kártya
+1 pasi kártya
Ma csak popsiba kártya
Amugy a tieid is kiválóak, az egy afair elnézése igazán nagyvonalú ;) Bár én jobban örülnék 3-5-7 db 1 napos kávé+szopás kártyának vagy takarítósnak, mint egy 1 hetesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!