Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem tul magam olyanokon mikor csak könyöradományt kapok utolag, mert elintezi magának elottem? N
Legszívesebben nem is akarnék vele lenni olyan hisztis lettem ettol. Hogy be sem avatott, utolag mondja el, stb nem lehettem jelen, nem kaphattam semmit, mikor nagyon kell mikor az a hév van ami bennem is szokott.
De utolag meg nyugtat hogy nem kell félni, hogy nem d..meg. legyek teljesen nyugodt kapni fogom.
De igy?
En is igy csinálom majd!;)
Csakazertis!
12-es:)
Nem azzal van a baja, hogy kiveri. Azzal van a baja, hogy előbb veri ki, mint őt dugná meg vagy nyalná ki stb:)
Ilyenkor azt kell mondani kedves kérdező, hogy: Ha te nem dugsz meg majd megdug más😉😀
23f
14 pontosan!
Az a baj, hogy előttem veri ki
Amugy már annyira nem is poénos.
Lassan szakítas is van mar ebből.ez most komoly. Ez a szint megy. A nem találkozás joegyelőre meg egyenesen holtbiztos.
Hát neki nem nő kell, elég a keze is, ugy tűnik.
Ez jelenleg megölte a szexet vele nekem most. Kívánni sem tudom vele.
19
1. Akibigy beszél az valojaban magárol beszél
2. Nem az önkielégítéssel van bajom ertő olvasás sem ment
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!