Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tegyem tul magam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem tul magam olyanokon mikor csak könyöradományt kapok utolag, mert elintezi magának elottem? N

Figyelt kérdés

Legszívesebben nem is akarnék vele lenni olyan hisztis lettem ettol. Hogy be sem avatott, utolag mondja el, stb nem lehettem jelen, nem kaphattam semmit, mikor nagyon kell mikor az a hév van ami bennem is szokott.

De utolag meg nyugtat hogy nem kell félni, hogy nem d..meg. legyek teljesen nyugodt kapni fogom.

De igy?

#adomanyszex
2021. ápr. 23. 12:37
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

En is igy csinálom majd!;)

Csakazertis!

2021. ápr. 23. 13:01
 12/21 anonim ***** válasza:
72%
Szóval az zavar hogy a pasid néha kiveri? :o Ühüm... bocs, de ha ennyire be akarod szabályozni a párjaid akkor nem lesznek a kapcsolataid túl hosszú életűek... Hogy egy kicsit zavar még okés, de ha ilyen szinten az már komoly önértékelési zavarra vall.
2021. ápr. 23. 13:04
 13/21 anonim ***** válasza:
54%
Menjél pszichiáterhez!
2021. ápr. 23. 13:06
 14/21 anonim ***** válasza:
48%

12-es:)

Nem azzal van a baja, hogy kiveri. Azzal van a baja, hogy előbb veri ki, mint őt dugná meg vagy nyalná ki stb:)

Ilyenkor azt kell mondani kedves kérdező, hogy: Ha te nem dugsz meg majd megdug más😉😀

23f

2021. ápr. 23. 13:28
 15/21 A kérdező kommentje:

14 pontosan!

Az a baj, hogy előttem veri ki

Amugy már annyira nem is poénos.

Lassan szakítas is van mar ebből.ez most komoly. Ez a szint megy. A nem találkozás joegyelőre meg egyenesen holtbiztos.

2021. ápr. 23. 14:25
 16/21 anonim ***** válasza:
Úr isten, milyen pasik vannak! Szerintem állítsd kész tények elé, hogy ha nem változtat, akkor majd keresel olyat aki nem ilyen...
2021. ápr. 23. 18:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Nincs is kedved megbeszélni vele, hogy miért vagy neki kevés? Huszonpár éve házasságban élek. Mikor külföldi kiküldetésben voltam többször egy hónapig, én is kivertem, s a nejem is masztizott. De ha együtt vagyunk, együtt is szexelünk. Nálatok valami nincs rendben, hogy ez történik. Ha a férfi otthon boldog, nem masztizik, és nagyon csekély az esélye, hogy más nőhöz megy.
2021. ápr. 23. 20:17
 18/21 A kérdező kommentje:

Hát neki nem nő kell, elég a keze is, ugy tűnik.

Ez jelenleg megölte a szexet vele nekem most. Kívánni sem tudom vele.

2021. ápr. 24. 07:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Igazi retek nő vagy! Más is önkielégít kapcsolatban. Akár férfi akár nő.
2021. ápr. 24. 12:36
 20/21 A kérdező kommentje:

19

1. Akibigy beszél az valojaban magárol beszél

2. Nem az önkielégítéssel van bajom ertő olvasás sem ment

2021. ápr. 24. 13:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!