Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza manapság azt, hogy sok nő nagyon önérzetes?
Már ismerkedés elején a kezükben akarják tartani az egész irányítását. Tapintatlanok, erőszakosak. Sokan pökhendik, a neten és a valóságban is. Ego, ego, ego dolgozik bennük. Nem tudom, régebben kedvesebbek voltak a nők, könnyebben ment gimis koromban az ismerkedés, de még egyetemen is. Valami nagyon megváltozott.
Pl. itt is látom, érzem ezt. Jajj, nehogy véletlenül írjon egy férfi, külön kiemelik a válaszokban. Úristen, vajon mit akarhat egy priváttal? Ilyen érzékeny faxkalap lett jó sok nő, közben hatalmas az arcuk, de mire fel? Lehet, hogy úgy néz ki, mint egy telexart búvárruha. 🙂 Nonszensz.
Azt a k*rva élet...
Jó párszor láttam itt hogy a nők csak Mr. Tökéletest keresik. Mert ti kit kerestek ha nem jó nőket? Nektek is vannak elvárásaitok ahogy nekik is. Ez talán még nem akkora bűn. Ehhez a feminizus témához még annyit fűznék hozzá, hogy elég rossz irányba ment el. Jól indult de már közel sem az a cél mint a kezdetekor. Egy párkapcsolatban a férfi és a nő egyenjogú, ez tiszta, de soha nem leszünk ugyanazon a szinten, mert nem lehet ugyanazt elvárni a két féltől. Egy nőtől nem várhatod el hogy felcipeljen egy hűtőt a 3.ra, de egy férfitől se várhatod el hogy gyereket szüljön. Ezt kéne végre felfogni és nem csak sértődötten fennhangon dobálózni.
Hé, azért azt ne hagyd ki az egyenletből, hogyha van egy átlagos kinézetű, alakú nő és mindemellett nagyon megnyerő személyiség, akkor az 10 férfiból legalább 8-nak bejön. Viszont ha van egy átlagos kinézetű, megnyerő személyiségű férfi, akkor az 10 nőből maximum 2-3-nak jön be, mert a nőknek nem elég, hogy jó a személyisége, nekik minimum Chris Hemsworth-ok kellenek küllemre is.
Hú, de érdekes ez. Tudod két lány testvérem van, csomó nő közt dolgoztam anno, kicsit azért megismertelek benneteket. Nem kell a púder.
Pasiként nyilván vannak igényeim nekem is.
Legyen a csaj dögös, kedves, és sohasem hazudhat. (ez így ebben a kombinációban nem létezik)
Olyanokra már rég nem vágyom hogy legyen okos, tudjon főzni.
Elég a fentiek felett, ha tudja mikor kell kérdezni ha valamit nem ért/tud, és mikor kell csendben maradni.
Hogy mi?
Leírom neked.
A sok pitizős fhasz akik színte négykézláb csúszva mindent megtesznek azért hogy a nő lába közé jussanak.
Ezt látják a nők és visszaélnek vele.
Nézz meg egy iszlám országot, ott tárgy a nő, a férfi a főnök és az van amit ő mond.
Ellenben európában már nagyon kinyílt a csipájuk, pont úgy viselkednek ahogy te is leírtad.
Én is tapasztaltan egyébként ezt és így 44 évesen már kiismertem őket, inkább kerülöm mindet ahol tudom.
F.
26!
Ha én írtam nyílván van viszonyítási alapom.
Nem gondolod??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!