Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza manapság azt, hogy sok nő nagyon önérzetes?
Már ismerkedés elején a kezükben akarják tartani az egész irányítását. Tapintatlanok, erőszakosak. Sokan pökhendik, a neten és a valóságban is. Ego, ego, ego dolgozik bennük. Nem tudom, régebben kedvesebbek voltak a nők, könnyebben ment gimis koromban az ismerkedés, de még egyetemen is. Valami nagyon megváltozott.
Pl. itt is látom, érzem ezt. Jajj, nehogy véletlenül írjon egy férfi, külön kiemelik a válaszokban. Úristen, vajon mit akarhat egy priváttal? Ilyen érzékeny faxkalap lett jó sok nő, közben hatalmas az arcuk, de mire fel? Lehet, hogy úgy néz ki, mint egy telexart búvárruha. 🙂 Nonszensz.
Addig tart a nagy önérzetük, amíg el nem romlik az autójuk, le nem szakad a polc, vagy nem kell felvinni a hűtőt a 3.-ra.
Amint érdekük úgy kívánja, nyálmadzaggá változnak.
Ez a taktikájuk, ilyenekkel nem kell szóba állni.
Attól ha esetleg telxart búvárruha is, vagy éppen nem, had döntse el magának valaki, hogy a
Milyen a puncid?
Anál mehet-e?
Lenyeled?
Dickpick?
Képcsere?
Privikre nem óhajt válaszolni.
És ha kinyitod erről a szádat akkor a nők és a fehér lovagjaik szemében már látatlanban egy pincelakó incel vagy akinek biztos kicsi a farka is. Ezzel bizonyítva az igazadat.
A feminizmus mai hulláma dolgozik azon hogy egy átlagos nő is úgy érezze ő megérdemli Mr. Tökéletest és hogy érdemes várnia rá (amivel valójában csapdába csalják őt, egy magányos jövőbe ahol zugivás a sorsa macskák közt). Ehhez jönnek a mai marketingesek akik rájöttek hogy a nőknek könnyebb eladni dolgokat mert hajlamosabbak költekezni ezért a reklámokból is árad a You Go Girl! mentalitás.
Nem szépítek: sok mai fiatal lány a saját kárán fog tanulni később. Meggyőzni úgyse tudod őket, és ha meg is próbálod (udvariasan és logikusan levezetve) szexista alt-right-os nőgyűlölő disznó vagy szerintük. Ez a "hála". Akkor meg?
És míg a 20-as éveikben olyanokat leműveltek idegenekkel hogy abba még Sasha Grey is belepirulna, addig 30 után "már megkomolyodtam" és a férjnek be kell érnie havonta egy aktussal amikor is a nő "legyünk már túl rajta" alapon csak fekszik mint egy deszka.
Nekem az tetszik, hogy a feminizmust úgy értelmezik, hogy minden jól fizető pozícióban, parlamentben meg az ilyen helyeken 50%-ba legyenek a nők, de a kohókban, útépítéseken, bányákban nem baj, hogy 99%-ban férfiak vannak. :D
Mindenből csak a jó kell nekik. És meg vannak sértődve, ha azt mondod, hogy külön kassza van szivi, mert én keresek 650K-t a két mérnöki diplomámmal, te meg örülsz ha találsz melót, akkor nem fogod az én pénzemet költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!