Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi okozza manapság azt, hogy sok nő nagyon önérzetes?
Már ismerkedés elején a kezükben akarják tartani az egész irányítását. Tapintatlanok, erőszakosak. Sokan pökhendik, a neten és a valóságban is. Ego, ego, ego dolgozik bennük. Nem tudom, régebben kedvesebbek voltak a nők, könnyebben ment gimis koromban az ismerkedés, de még egyetemen is. Valami nagyon megváltozott.
Pl. itt is látom, érzem ezt. Jajj, nehogy véletlenül írjon egy férfi, külön kiemelik a válaszokban. Úristen, vajon mit akarhat egy priváttal? Ilyen érzékeny faxkalap lett jó sok nő, közben hatalmas az arcuk, de mire fel? Lehet, hogy úgy néz ki, mint egy telexart búvárruha. 🙂 Nonszensz.
Manapság már a szülők belenevelik a gyerekbe, hogy ők a legcsodálatosabb lények a világon, tehát már olyan ego boosttal indulnak neki az életnek, hogy nem igaz. Voltak olyan szaktársaim, akik azt hitték, hogy elvégzik az egyetemet és 0 tapasztalattal, 0 valós tudással majd kapkodnak értük és instant vezető pozícióba fognak kezdeni.
Szóval szerintem a szülők és a média cseszi el az embereket, mert ugye mindenki különleges és a világ közepe, neked ez jár, az jár, tenni meg nem kell érte semmit.
Csajok meg persze egész fiatalkorukba csak a külsejükkel vannak elfoglalva, és egy kávézóban vagy szoliban vagy ilyen helyen végzik, de az igények ugye jó magasak, amit valakinek finanszírozni kellene. Ilyenkor jön a prosti életmód és a vagyon alapú párkeresés.
Mennyi butaságot író kommentelő van itt. 😭
Erről tudnék beszegetni férfiakkal...:)
Kedves 9# es...
Van fogalmad milyen rossz egy nőnek ha egy pasi rajta fekszik és csak dug, liheg a nyakadba 10-15 percen keresztül. Lehet hogy meg kövér is...fúj..
Alig várom hogy vége legyen a végén meg kérdezi hogy ...Ugye jó volt?!
Hat nem volt jó, peddig a popsi szexen kívül minden bevakalok.
Ha egy nőnek orgazmusa van, az nem biztos hogy szuper jó volt a szex!!
Köszönöm.
Most ezt úgy mondtad, mintha a nők Maya Goldok lennének és gyönyörűek. :D
Könyörgöm, 20 éves kiscsajok tiszta narancsbőrösök, életükben nem sportoltak semmit, és a "jó vagyok az ágyban" annyit jelent náluk, hogy nem csak elfekszik, hanem megpróbál lovagolni is. :D
Kedves négypipás ma 08:47-kor válaszoló (azért nem kommentszámot írok mert láthatóan erősen gyomlálnak.)
Minden szavad arany, és nagyon jól látod a helyzetet, mintha én írtam volna le csak nem kellett pötyögnöm! köszi hogy megtetted!
Köszönjük meg a média "többet érdemelsz" sulykolásának hogy mostanra nem maradt nőként kezelhető nő.
A "nőként bánik vele" kifejezés 10-20 éve egészen mást takart, most azt jelenti kizárólag hogy kinyalják a picsáját is és agyon tömik pénzzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!