Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Ti szoktatok keretlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Ti szoktatok keretlen intim kepet kapni privatban random pasiktol?

Figyelt kérdés

Ma ram irt valaki, hogy nem akarnam e lesz**ni penzert, es elkuldte a peniszet melle...azota nagyon rosszul erzem magam..pedig a kerdesemnek nem is ez volt a temaja egyatalan, szoval nem ertem, hogy hogyan lehet valaki ilyen bunko. Amikor megnyitottam a kepet nem szamitottam ra, hogy egy peniszt fogok latni...

Amugy akik a p*cset kuldozgetik random lanyoknak keretlenul, azoknak mennyi lehet az ertelmi szintjuk..? Nem szoktam masokat sertegetni, de ezt most tenyleg komolyan kerdem.

2021. ápr. 23. 00:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
képet??? Ezek a korcsok rászoktak, hogy maszturbálós videót küldözgetnek! Annyira undorítóak, ez a sok félkegyelmű azt hiszi, hogy a nők erre gerjednek.
2021. ápr. 23. 07:23
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Tiltás, és minél kevesebb válaszodnál legyen megjelölve, hogy nő vagy.

Egyébként, ha péniszt kapsz, küldd vissza válaszul valaki más péniszének fotóját.

(Egy idő után lesz körforgás.)

Semmi nem lomboz le jobban egy felizgult pasit, mint valaki más péniszének a látványa, ami esetleg nagyobb, mint az övé.

2021. ápr. 23. 08:04
 13/18 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Koszonom az eddigi valaszaitokat, igen mas fiokkal vagyok itt, ugyhogy aki privatot szeretne nekem irni, az erre a fiokomra tud, a masikra is kuldhetsz, de ott mar sajnos nem tudom megnezni...
2021. ápr. 23. 09:25
 14/18 anonim ***** válasza:

Igen

Letiltom oket

2021. ápr. 23. 11:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Szoktam kapni de nem nézem meg.
2021. ápr. 23. 11:40
 16/18 anonim válasza:
Xddd aki kap kepet az 1000 szazalek hogy vaalmi picsas kepet rak ki es amikor f*sz kepet kap fel ha orotik hogy hat o nem olyan en az ilyemet szivesen rakom ki a napiszara
2021. máj. 17. 03:13
 17/18 anonim ***** válasza:

16

El vagy tévedve.

Itt, a gyikon is kap az ember farok képet.

Itt senkinek nincs profilja.

2021. máj. 17. 08:32
 18/18 anonim válasza:

Igen mer lehet hogy egy kérdésnél olyan választ adott amiből látszik hogy egy ribi lehet nem az de annak latszik

Meg azoktol van nekem hány ingerem akik ki rakjak ide minden kepcserizik kérdés ala "én igen a snapem ....." És ra irok valszol most nem sőt volt olyan aki pár honap utan törölte magát Snapchat en pedigegész szaftos kepet kaptam persze 3 kep utan (amit o kuldot) tiltot ez nekem elege furcsa amugy annak a csajnak a snap neve aszem ponda.lilla volt

2021. máj. 20. 17:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!