Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő oda van a Szürke 50 árnyalatáért, akkor valószínűleg ő maga is szubmisszív, vagy legalábbis kipróbálná milyen lenne a csaj szerepében?
A valóságban mindkét fél élvezi a saját szerepét, míg a filmben a csaj látványosan vonakodott az egésztől.
A srác meg egy pojáca volt, zéró tekintély.
Minden kiscsaj odavan azért a filmért, mert kőgazdag, helyes pasi, na nekik mindent szabad.
Egyébként tényleg, minden normális nő kicsit szub, mert az a normális, ha a férfi a főnök a szexben. Csak a szintek váltakoznak egyénileg, hogy ki mennyire szub.
Lehet hogy a ő ilyen extrém mazochista aki szívesen lenne a filmbeli csaj szerepében?
Amúgy egy csomó fiatal lánynak tetszik, nem ertem miért.
De a lényeg az, hogy nekem bejön ez a csaj és nem vagyok dom. Szóval megijedtem attól, hogy ezt felhozta
Talán azért mert a filmben a pasi kögazdag, ellenben amit bdsmnak hivnak benne, az egyszerű seggpaskolgatás...
Ha a filmben kőkemény büntetések lennének, pl véresre vert talp vagy mondjuk dugjon parancsra egy másik pasival, vagy a húgycsövét dugnák egy dildóval. Na akkor nem jönne be a kis tinicsajoknak.
De ezt az egész filmet így rakták össze szakemberek. Nem a valóság van benne hanem egy bizonyos célközönségre optimalizált az egész film.
Amikor én olvastam, azt éreztem, hogy ez egx tündérmese:
A fiatal, nagyon jóképű misztikus pasi, aki nem apu pénzen lett gazdag, maga teremtette meg vagyonát.
És bukik a szürke egér személyiségű lányra, (akibe az olvasó magát látja)
Udvarol, és időt szakít rá, hiába vannak dollár milliárdos üzletei, képes egy-egy hét nyaralás kedvéért kikapcsolni a telefont.
Na, ez túl szép, hogy igaz legyen.
Kell egy negatív vonás: ja, hogy perverz?
Igen így a legtöbb olvasó már el tudja fogadni, mert nem tökéletes.
Ennyi a sztori.
A lánynak direkt nincs szinte semmi személyisége, hogy bárki belelássa magát.
Ha durván mazochista lenne a csaj, akkor halálra röhögte volna magát azon a jeleneten, amikor a pasi kemény 6 db ütést mért a fenekére nadrágszíjjal.
A durván mazochista csajok egészen más filmeket néznek, pl. Lázadás a Bountyn és hasonlók.
Miért nem őt magát kérdezed meg, hogy mi tetszett neki benne?
7-es
A szure 50 maszatolasa egy jol felepitett tipikus amerikai humbug.
Oriasi mediafelhajtas, mogotte semmi. Borzaszto szar volt a konyv.
Fanatikus konyvmoly vagyok mindent elolvasok, de ezt a szart kidobtam a masodik kotet felenel.
Semmikoze a bdsm-hez.
O tortenete ezt a konyvet kell elolvasni. Komemeny bdsm, ahogy bannak a szubbal.
Az azonos cimu film szinten egy fos, akit erdekel mindenkepp a konyvet olvassa el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!