Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő oda van a Szürke 50...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő oda van a Szürke 50 árnyalatáért, akkor valószínűleg ő maga is szubmisszív, vagy legalábbis kipróbálná milyen lenne a csaj szerepében?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 22:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

A valóságban mindkét fél élvezi a saját szerepét, míg a filmben a csaj látványosan vonakodott az egésztől.

A srác meg egy pojáca volt, zéró tekintély.

2021. ápr. 22. 23:08
 12/20 anonim ***** válasza:
56%

Minden kiscsaj odavan azért a filmért, mert kőgazdag, helyes pasi, na nekik mindent szabad.

Egyébként tényleg, minden normális nő kicsit szub, mert az a normális, ha a férfi a főnök a szexben. Csak a szintek váltakoznak egyénileg, hogy ki mennyire szub.

2021. ápr. 22. 23:14
 13/20 A kérdező kommentje:

Lehet hogy a ő ilyen extrém mazochista aki szívesen lenne a filmbeli csaj szerepében?

Amúgy egy csomó fiatal lánynak tetszik, nem ertem miért.

De a lényeg az, hogy nekem bejön ez a csaj és nem vagyok dom. Szóval megijedtem attól, hogy ezt felhozta

2021. ápr. 22. 23:14
 14/20 anonim ***** válasza:
20%

Talán azért mert a filmben a pasi kögazdag, ellenben amit bdsmnak hivnak benne, az egyszerű seggpaskolgatás...

Ha a filmben kőkemény büntetések lennének, pl véresre vert talp vagy mondjuk dugjon parancsra egy másik pasival, vagy a húgycsövét dugnák egy dildóval. Na akkor nem jönne be a kis tinicsajoknak.

De ezt az egész filmet így rakták össze szakemberek. Nem a valóság van benne hanem egy bizonyos célközönségre optimalizált az egész film.

2021. ápr. 22. 23:19
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én olvastam, azt éreztem, hogy ez egx tündérmese:

A fiatal, nagyon jóképű misztikus pasi, aki nem apu pénzen lett gazdag, maga teremtette meg vagyonát.

És bukik a szürke egér személyiségű lányra, (akibe az olvasó magát látja)

Udvarol, és időt szakít rá, hiába vannak dollár milliárdos üzletei, képes egy-egy hét nyaralás kedvéért kikapcsolni a telefont.

Na, ez túl szép, hogy igaz legyen.

Kell egy negatív vonás: ja, hogy perverz?

Igen így a legtöbb olvasó már el tudja fogadni, mert nem tökéletes.

Ennyi a sztori.

A lánynak direkt nincs szinte semmi személyisége, hogy bárki belelássa magát.

2021. ápr. 22. 23:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
dehogy mazochista aki szívesen lenne a csaj helyében XD nem volt ott semmi komoly durvulás vagy fájdalom okozás..
2021. ápr. 22. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha durván mazochista lenne a csaj, akkor halálra röhögte volna magát azon a jeleneten, amikor a pasi kemény 6 db ütést mért a fenekére nadrágszíjjal.

A durván mazochista csajok egészen más filmeket néznek, pl. Lázadás a Bountyn és hasonlók.

Miért nem őt magát kérdezed meg, hogy mi tetszett neki benne?

2021. ápr. 23. 08:57
 18/20 Bolcs_Elek ***** válasza:
50%

7-es

A szure 50 maszatolasa egy jol felepitett tipikus amerikai humbug.

Oriasi mediafelhajtas, mogotte semmi. Borzaszto szar volt a konyv.

Fanatikus konyvmoly vagyok mindent elolvasok, de ezt a szart kidobtam a masodik kotet felenel.

Semmikoze a bdsm-hez.

O tortenete ezt a konyvet kell elolvasni. Komemeny bdsm, ahogy bannak a szubbal.

Az azonos cimu film szinten egy fos, akit erdekel mindenkepp a konyvet olvassa el..

2021. ápr. 23. 09:14
 19/20 anonim ***** válasza:
Áh, dehogy. Csak elolvassa a könyvet, félig-meddig értelmezi, azt ennyi, a valóságban szinte semmit sem hajlandó kipróbálni egy sem.
2021. ápr. 23. 15:46
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
A csajom kiröhögi azt a szart. Keményen szereti!
2021. ápr. 24. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!