Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub lányok! Ti milyen dolgokat szerettek szexuálisan?
Figyelt kérdés
Mitől indultok be a leginkább, mi a legizgatóbb a domináns partnerektől?2021. ápr. 10. 12:12
1/8 anonim válasza:
Miért fontos neked ez a válasz?
Hisz majd a párodnak kell eleget tegyél és hozzá alkalmazkodnod.
3/8 anonim válasza:
Férfiként írom, az eddigi szub nők imádták, ha hátrakotottem a kezüket és keményen megqrtam a torkát, kikötözés, pálcázás, bilincs, szerepjatekok. Felpofoztam őket farokkal, kisebb fojtogatás, pofozás kézzel arcon, lefogás szex közben. Nyalattam a seggem velük, hogy kikötöztem őket és ráereszkedtem az arcukra. Elelvezesuk után tovább qrtam őket. Ilyesmik. F
4/8 anonim válasza:
1-es azért lehet fontos, mert valaki írhat olyat, ami új és szeretné a kérdező kipróbálni a párjával. Én is kíváncsi vagyok.
Én le szoktam szorítani a karjait, meg csapkodni a fenekét, de ez elég alap.
5/8 anonim válasza:
Kihagytam a popsi vérvörösre pofozását. #3 voltam.
7/8 anonim válasza:
Bánjon velem szolgaként,de fájdalmas dolgokat nem akarok.
És szolitson megalazó neveken: kisku.va és fokozza is.
Illetve "akaratom" ellenére sexeljünk és persze allázzonmeg a végén.
8/8 anonim válasza:
Fenekelés, fojtogatás, leköpés, szex közbeni csúnya beszéd, kikötözés stb.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!