Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő oda van a Szürke 50 árnyalatáért, akkor valószínűleg ő maga is szubmisszív, vagy legalábbis kipróbálná milyen lenne a csaj szerepében?
Nem feltétlen. Én szeretem a horror filmeket is, mégse öltem meg senkit eddig.
N
Szerintem akit alapból vonz ez a fajta szexuális irányzat, annak többnyire tetszik is. Nekem nem egy barátnőm mondta amikor kijött a film, hogy jézusom ez milyen beteg meg tudom is én, valószínűleg az ilyen embereknek ez később se fog tetszeni.
Nekem már akkor nagyon izgató volt ez az egész amikor csak a könyvet olvastam, és a valóságban is szeretek alárendelt lenni a szexben, és így látok közte kapcsolatot.
A második válaszra reflektálva: én sub vagyok, mégse tetszik ez a film mert elbszott az egész, egyáltalán nem úgy mutatja be a bdsm világát ahogy azt kéne, a nő meg csak egy szerencsétlen, nem sub. Vergődik össze vissza. A pasi sem dom, az egész film egy vicc. És megsúgom a legtöbb embernek akinek valóban köze van a bdsm hez, nem tetszik ez a film és ugyanez a véleményük róla, mint amit leírtam
#1 voltam
Úgy gondolom mint a 3-as.
A BDSM az azért nagyon más
7,
Én nem vagyok benne a bdsm-ban de le merem fogadni hogy a valóságban nincs ekkora vagyoni különbség a két fél között...
Egyébként amikor megnéztem a filmet ledöbbentem hogy nincs benne semmi durva bdsm jelenet. A film inkább arra van felhúzva hogy mennyire gazdag pasit fogott ki csak van egy "rossz dolog" vele kapcsolatban, és ez a bdsm. Mintha az rossz lenne. A film során pedig mintha egy 8 évesnek mutatnák be a bdsm leglightosabb elemeit hogy kárt ne szenvedjen a kis lelke...
nem feltétlenül, az a könyv egy erotikus ponyva, olyannak is bejöhet, aki hozzá nem szagolt még a bdsm-hez.
mondjuk az is igaz, hogy tiniként amikor olvastam, az keltette fel az érdeklődésem a rendes bdsm iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!