Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mutattátok be a pasitoknak, férjeteknek, a szeretőtőket, mint "osztálytárs", gyerekkori barát, munkatárs?"
Figyelt kérdés
#Szerető mint barát
2021. ápr. 21. 14:09
2/10 anonim válasza:
Anya tudom hogy ezt csinálta apám orra előtt...
3/10 anonim válasza:
Nem. A szeretőmet simán a szeretőmként mutattam be. Mondjuk rájött magától is... 😂
5/10 anonim válasza:
Én mint a tanítványomat mutattam be a feleségemnek... mondjuk az is volt... nem vagyok rá büszke...
6/10 anonim válasza:
Én bemutattam a férjemnek a szeretőmet, mint "nagyon jó barátom", háát már bánom..
7/10 anonim válasza:
Igen, általában kolléga, vagy volt kolléga, illetve volt osztálytárs mutatom be, ha arra kerül sor. Mondjuk ez igaz is.
9/10 anonim válasza:
Mert túl jóba lettek, amit viszont nem akartam... Így már sokszor nagyon kellemetlen.
6-os voltam
10/10 anonim válasza:
Hogy úgy... Picit viddza nyalt a fagyi 😁van ilyen:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!