Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki szexelt az osztálytársával?
Figyelt kérdés
Leírja a történetét? Lehet írni privátba is.2021. febr. 20. 23:56
3/21 anonim válasza:
Látom, megint parádés esszék születtek.
4/21 anonim válasza:
Én nem szexeltem velük, de megdugtam párat
5/21 anonim válasza:
Szexelni nem szexeltem vele, csak lecumiztam :)
6/21 anonim válasza:
Annyi történt, hogy megfogta a mellem. Ez általános iskolában volt még. L/28
7/21 anonim válasza:
Sajna nem. Pedig majdnem! Elmentünk parkba aztán a kocsiba simogattam, de olyat mondott amitől levert a víz és inkább mondtam neki, hogy miközben simogattam " látod, mint barát simizlek most , amúgy is meleg vagyok szóval.. eh.. jah". Azóta is fáj a fejem ha rágondolok. És még a kocsimba is ült..
8/21 anonim válasza:
Nekem akkori párom volt egy osztálytársam, így nyilván volt köztünk szexuális kapcsolat is. Más osztálytárssal nem történt meg.
9/21 anonim válasza:
Fősuli is ér? Később elvett feleségül. A fősulin ismerkedtünk meg.
10/21 anonim válasza:
Középiskolában a mögöttem ülő lánnyal kavartunk, volt pár randi meg szex pl Margitsziget, vagy régi téka, de senki nem tudta... Majd a mellette ülő lánnyal kezdtünk jobbá lenni, és nagyon is jól nézett ki, vele jártam és mivel szűz volt ezért nem akart sietni és csak análisan szerette, de utána le is szopott... Régi évek, de hiányoznak 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!