Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vélekedtek arról, ha minden nap karbantartja egy nő a punciját?
Figyelt kérdés
Karbantartás alatt azt értem, hogy naponta kényeztetem magam valamilyen vagy akár több játékszerrel. Van léghullámos csiklóizgatóm, vibrátorom, realisztikus dildóm, gésagolyóm, jóni tojásom, análgyöngysorom, plugom, puncipumpám. Nem úgy használom egyiket sem, hogy csak gyorsan elélvezzek, hanem megadom a módját, felteszek valami nyugtató zenét és szánok a szeánszomra min.1-1,5 órát általában esténként.2021. ápr. 21. 13:00
3/21 A kérdező kommentje:
Napközben dolgozom, szabadidőmben az önszeretetnek és testem megismerésének több értelmét látom, mint egy sorozat/film bámulásának vagy a közösségi oldalak pörgetésének.
2021. ápr. 21. 13:05
4/21 anonim válasza:
Túl sok maszturbálás nem csak a fiúknál rossz. Ugyanúgy problémáid lesznek amikor hús-vér ember próbál kielégíteni.
5/21 anonim válasza:
És, kit érdekel? Amúgy sztem egy farokverő pasi vagy.
6/21 anonim válasza:
Örülj neki hogy van ennyi időd rá.
Majd ha munka után a 2gyerek ugrál a nyakadban hogy éhesek akkor örülni fogsz 5perc masztinak is.
8/21 anonim válasza:
Miért kéne erről bárhogyan is vélekednünk. A te dolgod/bajod. Fiúk között is van olyan aki alkalmatlan kapcsolatra és csak a műpuncit dugja egész nap, ez ugyanaz.
9/21 A kérdező kommentje:
Volt már több kapcsolatom, ha épp van valakim,akkor vele közösen szeretem használni az eszközeimet.
2021. ápr. 21. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!