Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mennyire nézitek egy lány punciját? Nagyon csúnya puncijú lánnyal is szexelnétek? Mit gondoltok mikor megnéznétek a lányt meztelenül, és nem lenne túl csinos?
Tudom hogy csúnya a puncim, és ezt egy férfi is megerősítette, akivel lehetett volna valami, bár végül otthagyott. Eléggé szégyenlős vagyok, mert tudom hogy nem vagyok csinos...a mostohabátyám is elmondta kb mennyi az esélyem a piacon, mert valamikor elájultam egy bulin rosszullét miatt, és látta a rólam a meztelen képeket amit csináltak...
Sajnos nincs sok esélyem a férfiaknál... mind csak kinevettek nagyjából. 19L
egyikre sem mondanám, hogy csúnya, azokra végképp nem, amelyiket említetted.
Azt, hogy csúnya, egyikre se mondanám.
Az tény és való, hogy a baba kevésbé izgalmas, de az se csúnya....
Viszont van kevésbé kívánatos punci. De az nálam inkább az ápolatlansággal, őserdőt megszégyenítő dzsumbujjal kezdődik.
(Lepontozólnak mondom, nem vagyok a szőrös ellen, csak van az szőr rengeteg, ami már visszataszító)
Csúnya puncit még nem láttam, kétlem hogy a tiéd tudna meglepni. Szerintem túl komolyan veszed a kritikákat.
30F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!