Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mennyire nézitek egy lány punciját? Nagyon csúnya puncijú lánnyal is szexelnétek? Mit gondoltok mikor megnéznétek a lányt meztelenül, és nem lenne túl csinos?
Tudom hogy csúnya a puncim, és ezt egy férfi is megerősítette, akivel lehetett volna valami, bár végül otthagyott. Eléggé szégyenlős vagyok, mert tudom hogy nem vagyok csinos...a mostohabátyám is elmondta kb mennyi az esélyem a piacon, mert valamikor elájultam egy bulin rosszullét miatt, és látta a rólam a meztelen képeket amit csináltak...
Sajnos nincs sok esélyem a férfiaknál... mind csak kinevettek nagyjából. 19L
Remélem a mocskos férgeket feljelentetted, akik akaratod ellenére készítettek intim fotókat és még terjesztik is.
Megteheted, csak szólok.
Mitől csúnya?
A tiéd. A részed. Örömeid forrása kellene legyen, nem a megkeserítője.
Nekem az egyik kisajkam nagyobb mint a másik. Kb 2x. Anno úgy békéltem meg vele, hogy meztelenre vetkoztem, leültem a szőnyegre és sokszor, sokáig nézegettem egy tükörben. Közben simogattam, fogdostam, megismertem és megpróbaltam a szépet megkeresni benne. Tettem ezt szőrösen, csupaszon, hason, oldalt.
Hidd el, semmi csúnya nincs benne, csak még nem kerested a szépet.
Figyu, ez teljesen olyan, hogy én is elégedetlen vagyok a farkammal. Sokkal kívánatos abban gondolnám (barátnőm is), ha szépen felfelé ívelne.
Sajnos nem ilyen. El kell fogadni
17
Ez meg ilyen önáltató* vagy benyalizó** hazugság.
* ha lány vagy, és csúnya a cicid
** ha fiú vagy, és szeretnél végre bejutni egy bugyiba
1. Nincs olyan, hogy csúnya punci.
2. Az összes baromállatnak, aki egy ájult lányról meztelen képeket készít és még mutogatja is, fejlövéssel meszesgödörben lenne a helye, de én speciel már a börtönne is megelégednék. Jelentsd fel az összes rohadékot, ha eddig még nem tetted meg, mert ez igen komoly bűncselekmény.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!