Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a legerotikusabb helyzet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legerotikusabb helyzet ahová egy barátotokkal eljutottatok akár alkol hatása alatt akár más okból?

Figyelt kérdés

Változtatott a kapcsolatotokon? Meg tudtátok beszélni? Bűntudatotok volt?

Mi addig jutottunk 10 éve legjobb fiú barátommal, hogy jól beiszogattunk és egyikünknek sincs senkije... végül ott kötöttünk ki, hogy a farkát addig dörzsölte a puncimhoz amíg el nem élveztünk. Be is akarta rakni, de ott kicsit észhez tértem, és nem engedtem neki, csak a makkját.

Azóta is kerüljük egymást és a témát is, viszont nagyon izgat a dolog és szeretném folytatni, de felek, hogy elveszítem a barátságát is.

Voltatok hasonló szituban? Mi lett a vége? Mit tegyek szerintetek?

2021. ápr. 21. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok ilyenről de elég csúnya vége lett.
2021. ápr. 21. 00:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Voltam, szex lett a vége
2021. ápr. 21. 00:16
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem is van évek óta legjobb fiú barátom, de Max a kezem fogta meg részegen mert nem akarja egyikünk se, hogy ilyen miatt esetleg megromoljon a barátság.
2021. ápr. 21. 00:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Voltam, szex lett belőle na bumm. Jót röhögtünk másnap rajta hogy milyen hülyék vagyunk, nem romlott meg a barátság. Felnőttek vagyunk, helyén kezeltük a dolgot, akkor és ott pont jó volt mindkettőnknek.

Ja amúgy ha dugni akarsz a sráccal akkor csináld nyugodtan, kötve hinném hogy ezért megharagudna rád 😂

2021. ápr. 21. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!