Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csapatsportnal nalatok mennyire gyakori hogy borotvaljak a nemi szervuket a tarsaitok? Vagy mi a helyzet ilyen teren ?
Csapatsportoknal nyilvan az ember meccs utan egyutt zuhanyzik a tarsaival meg siman latjak egymast meztelenul az oltozoben stb. Nekem nagyon szoros ott lent de egy ket vicces beszolas mellett se ereztem sose hogy ez ciki lenne, pedig nalunk a 14-15 emberbol kb 1-2 hagyja meg szorosen es sokan csupaszok.
Most viszont elkoltozunk es egy masik csapathoz fogok kerulni mar meg is van a fix es jovo heten lesz edzes meg bemutatkozas. Szerintetek leborotvaljam (meg sose borotvaltam meg semmi) vagy ez nem fontos? Nyilvan alapesetben nem de tudjuk hogy sok helye milyenek a fiatalok egymassal.
Nalatok milyen a csapat ilyen teren ?
röplabdázok, nálunk a többségnek fazon van, 2 csajnak szőrös teljesen
N
Biztos, hogy vadidegenek kedvéér és véleményéért nem vágatnám.
Amúgy nem tudom, de én sosem láttam a társaimét pedig nálunk sem volt zuhanyfüggöny, de megoldottuk, hogy ne lássanak.
Két férfi barchobázik:
-Szőrös?
-Nem.
-Akkor sör.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!