Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az a helyzet, hely, szituáció, technika amitől különösen nagyot élveztetek már?
Figyelt kérdés
Férfiak és nők beszámolója egyaránt érdekel!2021. márc. 26. 08:56
2/7 anonim válasza:
10 nap körül családdal kiránduláson, nem igazán volt jó alkalom rá. Végül zuhanyzás közben kicsaptam a hotelban, mert már nem bírtam. Életemben olyan sok nem jött soha, se előtte se utána, mint akkor. Legalább fél percig priccolt a farkam, mintha pisilnék. Nagyon durva volt. De tengeren voltunk, így igen sok volt az inger is már, gondolom azért.
Kimásoltam egy leghosszabb maszti nélküli idő kérdés alól, én írtam.
3/7 A kérdező kommentje:
Az kemény!
2021. márc. 26. 09:22
4/7 anonim válasza:
Amikor először 69-eztünk a barátnőmmel, mesés volt hogy úgy szopott, hogy közben én is nyalhattam őt és tiszta nedves volt az arcom. Ráadásul egy picit fogazott is ami különösen intenzív és jó érzés volt.
5/7 anonim válasza:
Az első megcsalásom. Félelelm-bűntudat-kíváncsiság-vágyakozás elegye hihetetlenül felerősítette az érzékszerveimet. Szex nem lett elsőre, de így is végig remegtem.
6/7 anonim válasza:
Mikor már tudtam hogy kismama vagyok de a párom még nem. Egyik nap megmasszíroztam egy kis baba olajjal a hátát, aztán a mellkasát, majd kicsit "masszírozgattam" ott lent is. Nagyon izgató volt a helyzet úgyhogy ráültem, és olyan jól sikerült a dolog, hogy egyszerre mentünk el! Életem legemlélezetesebb élménye volt. Vagy 3 órán keresztül játszadoztunk egymással.
7/7 anonim válasza:
Műtőssegédként dolgoztam, és meg akartam kérni egy 180 centis, 43-as lábú műtősnőt, hogy katéterezzen meg, de nem mertem. Végül az lett, hogy megdugtam egy nővért a műtőben, közben arról a nagydarabról fantáziáltam, hogy fájdalmas és megalázó vizsgálatokat végez rajtam, szétujjazza a seggem, húgycsövön át vizsgál fémeszközzel stb., közben csiklandozza a talpam, és cikiz, amiért kisebb, mint az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!