Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem nélkül merevedési zavar?
Sziasztok!
A helyzet a következő: a párkapcsolataim (a legrövidebb is majdnem egy évig tartott) időtartama alatt soha, semmiféle gondom nem adódott a merevedésemmel - sőt!
Ellentétben a rövidebb kalandjaimmal, amikor ugye - gyere cipó, hamm bekaplak -, amikor a lehető legminimálisabb ismerkedés mellett durr bele, valamiért nem tudok egy becsületes erekciót összehozni. Ugyan a hölgy hoppon nem marad, már csak a becsület miatt sem, de ilyen "hirtelen esetekben" egy rendes aktust képtelen tető alá hozni. Amíg el nem jutunk az ágyig, úgy érzem, hogy kívánom - aztán mire odaérünk, megérzem a bőre illatát, és - egy volt estet kivéve -, mindig rájövök, hogy annyira talán nem is.
Mi lehet az oka ennek? Mások beszámolói alapján úgy gondolom, hogy nálam valami el van csúszva az emeleten - az evolúciónak tökéletesen ellentmond a habitusom. Hogyan tudnék változtatni ezen? Járt már valaki közületek hasonló cipőben?
Elég kétségbeejtő és frusztráló.
Üdv nektek, és köszi!
32/F
#1 Pontosan így vagyok én is, ahogy leírtad. Köszi!
#2 Nekem alapvetően semmi gondom egy erekció fenntartásával, ha az érzelmi komfort feltételei teljesülnek.
Na, ez a nehezebbik része a dolognak! :D
Egyébként teljesen egyetértek - ezek szerint mi ilyenek vagyunk, aztán kész. Sok sikert neked!
"az evolúciónak tökéletesen ellentmond a habitusom."
amúgy egyáltalán nem mond ellent. a különböző beállítottságoknak különböző előnyei és hátrányai vannak, így evolúciósan úgy alakult, hogy mindenféle előfordul, a tied is, és a tieddel homlokegyenest ellenkező is.
Alkalmi szex=maszturbàció
A minőségi szexhez kevés az ösztön. Érzelmek is kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!