Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak miért izgultok mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak miért izgultok mindig a méretetek miatt?

Figyelt kérdés

Mármint akik nem túl kicsik, hanem átlagosak. Már a harmadik randipartnerem, aki szex után kérdezgetett, hogy megfelelőnek találom-e.

Nem is értem ezt. Nem is volt gond, nem is utaltam rá.

Ez a fajta félelem, nekem szól, tetszeni vágyás, vagy inkább ilyen férfi ego?

Szóval attól tart, hogy mást gondolok, vagy pont azt szeretné, hogy dicsérgessem?

Ti mikor és miért kérdeztek ilyet szex után?

2021. ápr. 19. 17:32
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Igen, de ez nem csak a mikropéniszű férfiakat érinti. Ehhez bőven elég annyi, hogy 16cm alatti legyen. Akkor már van esélye, hogy így jár.
2021. ápr. 20. 18:28
 32/37 anonim ***** válasza:

#21 vagyok.

Arra gondoltam csak, hogy ez a bizonytalanság hasonló lehet a két nemben, ha általánosságban beszélünk: a férfiakban a farokméret, a nőkben pedig a megjelenés miatt van ez bennünk sokszor. Csak annyit akartam mondani, hogy hasonlóan működhet, ezzel egy azonosulási alapot adva neked kérdező:)

De valóban egy fedett nemiszervet később látunk meg, mint egy mindennapi külső megjelenést, így az emiatti elhagyás is későbbre tolódik. Csak szerintem ez nem köthető össze azzal, amit én akarok mondani.

2021. ápr. 20. 18:29
 33/37 anonim ***** válasza:
Azt is értem, hogy a férfiak az elhagyás miatt félnek és hogy nem találnak párt, de a nők is ugyanígy félhetnek ezektől a testükkel kapcsolatban.
2021. ápr. 20. 18:35
 34/37 anonim ***** válasza:
De nőket kb bárhogy nézel ki, lesz akinek tetszel. A szépség relatív és az emberek ízlése eltérő. Ezzel szemben nincs nő, aki a kis méretet szereti. Minimum átlag felső határa (16cm).
2021. ápr. 20. 18:42
 35/37 anonim ***** válasza:
Kérdező. A kérdésedre adott válaszomhoz még annyit hozzátennék, hogy részben azért kérdezném meg, hogy lássam, hogy milyen, amikor hazudik.
2021. ápr. 20. 18:44
 36/37 A kérdező kommentje:

HÁt sztem a 16 centi annyira nem komoly meg testalkat kérdése is.

De tény, hogy egy mell lehet lejjebb, mert attól még lesz orgazmusod.

De egy kínlódó férfi gáz. De mondom azért el is kell tudni adni magad.Erre írtam , hogy a magabiztosság vonzó

Mint írtam átlagosak paráztak. Átlagosak és nekem az a pont jó. Tényleg nem tudtam, hogy most külön nekem szól, hogy nekem szeretne megfelelni mert ennyire bejövök, vagy most dicsérgetni kéne.

Nekem nagy nem kéne. Meg is halnék

2021. ápr. 20. 19:15
 37/37 anonim ***** válasza:
16 annyira nem komoly, így van. Mégis az már az átlag felső határa. Rengeteg férfinak van 16cm alatti mérete.
2021. ápr. 20. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!