Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak miért izgultok mindig a méretetek miatt?
Figyelt kérdés
Mármint akik nem túl kicsik, hanem átlagosak. Már a harmadik randipartnerem, aki szex után kérdezgetett, hogy megfelelőnek találom-e.
Nem is értem ezt. Nem is volt gond, nem is utaltam rá.
Ez a fajta félelem, nekem szól, tetszeni vágyás, vagy inkább ilyen férfi ego?
Szóval attól tart, hogy mást gondolok, vagy pont azt szeretné, hogy dicsérgessem?
Ti mikor és miért kérdeztek ilyet szex után?
2021. ápr. 19. 17:32
21/37 anonim válasza:
Én ezt úgy tudom elképzelni, mint azt, hogy mi nők miért izgulunk mindig a kinézetünk miatt?
22/37 A kérdező kommentje:
21 Értem, viszont én csak akkor izgulok, hogy mindent jónak talál-e, ha valóban érdekel az illető. ha szimplán szex, egyáltalán nem izgat mit gondol
2021. ápr. 20. 17:42
23/37 anonim válasza:
#21 Szerintem nem lehet ehhez hasonlítani. Ha külsőre nem jössz be neki, akkor meg se szólít. De szexig biztos, hogy nem juttok el.
24/37 anonim válasza:
#19 Nem követeli, hanem igényli.
25/37 A kérdező kommentje:
No azért pont nemrég olvastam, hogy valakinek a párja fent hagyatja a pólóját szex közben. Szóval egy nőnél sem látni mit rejt egy melltartó
2021. ápr. 20. 17:55
26/37 anonim válasza:
És mennyire gyakori az ilyen? Kb 1 a millióból.
27/37 anonim válasza:
Ezzel szemben a férfiaknak a méretükkel kapcsolatos problémáik mindennaposak. Rengeteg férfit csalnak meg/hagynak el a mérete miatt. Nem éppen egy kategória a kettő.
28/37 A kérdező kommentje:
Dehogynem, ne már. Hát milyen kellemetlen egy lánynak, ha úgy érzi nem tetszik. Én még farokméret miatt senkit sem akartam megcsalni.
Mondjuk nem is lett folytatása az olyannak az tény :D
2021. ápr. 20. 18:04
29/37 anonim válasza:
Pont ezt mondom. Ha a nő nem tetszik a férfinak, akkor nem is kezdeményez nála. A férfiak meg sokszor járnak úgy, ahogy írtad is. Én pont ezt kerülöm el. (#17)
30/37 A kérdező kommentje:
De ha nagyon tetszik, ezért nem dobnám. Biztos nem. Jó a mikropénisz már lássuk be nem túl jó dolog, meg mikor össze-vissza hajtogatnak hogy hozzádférjenek, és análért könyörögnek
2021. ápr. 20. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!