Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mekkora méretetek volt (melltartó) mikor 14 évesek voltatok?
Figyelt kérdés
És fiúk szerintetek mekkora a megfelelő méret ilyenkorba? mármint melyik ami nem kicsi?2014. jan. 6. 16:53
1/12 anonim válasza:
Nem a mell a fontos 14 évesen. :) Neked mekkora?
2/12 A kérdező kommentje:
80B-s
2014. jan. 6. 16:58
3/12 Paulik Áron válasza:
Nincs olyan hogy megfelelő méret! Mindenkinek más áll jól, minden fiúnak más tetszik!
Nekem volt már A-s, B-s és C-s barátnőm is, nem mellméret alapján választok :)
Ne hagyd, hogy a mellméreted befolyásolja az önértékelésedet! Minden nő szép, de csak ha elhiszi magáról! :)
24F
4/12 anonim válasza:
nekem szerintem 75A-s volt, de azóta szép 80D-s melltartót hordok, szóval szerintem bőven nincs miért aggódnod:)
5/12 anonim válasza:
75/A, azóta 75/B vagy C (fazontól függ).
7/12 anonim válasza:
75/A , de szinte 15 vagyok már. De szerintem egyáltalán nem fontos a mell és nekem nem kellenek nagy mellek, max. B, de azt sem bánnám , ha A-s maradna. Nagyon remélem ,hogy nem lesznek nagy melleim.
8/12 anonim válasza:
láttam múltkor egy baromi push-uppolt melltartót a B-sek között..egyből tudtam hogy A-s, és rossz helyen volt... nagyon sok szivaccsal lehet A-sból B-st..
9/12 anonim válasza:
A volt de már inkább B (15 most)
10/12 anonim válasza:
Ha szerencsés vagy még sokat fog nőni, szerintem a legalább C-kosaras mellek a szépek, és a tiéd még simán lehet akkora, vagy nagyobb.
F24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!