Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anal plug-ot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
A párom farka eléggé vastag. Eddig egyszer-egyszer megpróbáltuk, de sikertelenül. És hát kicsit kutakodva azt találtam, hogy az anal plug az aktus előtt kitágít egy kicsit. Ti milyet ajánlanátok? A legtöbb helyen azt olvastam, hogy üveg, vagy fém. De a online boltokban még sok szilikon és pvc is van... Segítenétek? Tudom, hogy sok idő és türelem kell hozzá, erre készen állok.
Előre is köszönöm!
2021. ápr. 17. 15:26
11/14 anonim válasza:
53 évesen is használnak iylet az emberek?
12/14 anonim válasza:
Nem korfüggő. Én annak idején nagyon fiatalon úgy fedeztem fel a szexualitást hogy elkezdtem mindenfélét a popsimba dugni. Uborkát is, amikor mar kisebb tárgyakkal nem értem be.
13/14 anonim válasza:
Ne már az anyam is 50es korban van lehet hogy ő is dugdos ilyeneket?
14/14 anonim válasza:
Hogy bírjátok? Nekem az is fáj ha az újjam próbálom feldugni. Nem sikósítóval mert nem tudok venni, tusfürdővel próbáltam. Szerintem az is jó próbának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!