Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen anal plug-ot tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
A párom farka eléggé vastag. Eddig egyszer-egyszer megpróbáltuk, de sikertelenül. És hát kicsit kutakodva azt találtam, hogy az anal plug az aktus előtt kitágít egy kicsit. Ti milyet ajánlanátok? A legtöbb helyen azt olvastam, hogy üveg, vagy fém. De a online boltokban még sok szilikon és pvc is van... Segítenétek? Tudom, hogy sok idő és türelem kell hozzá, erre készen állok.
Előre is köszönöm!
2021. ápr. 17. 15:26
1/14 anonim válasza:
Elsőre S-es, és fém. Majd fokozatosan M, L és utána jöhet a farok.
2/14 anonim válasza:
Én a large XXXL-es méretet szeretem a popsimba. De neked kisebbett ajnálok
3/14 anonim válasza:
nekem a szilikonos vált be, rugalmas és kicsit "farok" hatású, nem olyan "idegen" és durva érzés mint a fémből készült.
4/14 anonim válasza:
Ha ülni is akarsz vele akkor orvosi szilikon. S mérettel kezd
5/14 anonim válasza:
Ne fémet használj mert besípol és kínos lesz kivenni az őr előtt
6/14 anonim válasza:
S méretű fém. Nekem az vált be. A szilikonnál sok barátnőm panaszkodott h tisztítás után is még kicsit popsi szagú volt a szilikon hiába tisztították úgy ahogy kellett.
7/14 anonim válasza:
Nekem s-es fém van. Vedd meg a következő méretet is és fokozatosan, sok síkosítóval csináljátok. És a legfontosabb, hogy lazulj el.
N
8/14 A kérdező kommentje:
Apropó síkosító... Azt is olvstam, hogy a szilikonos a legjobb, de az óvszerreel is fog működni? Vagy csak a vízbázisú?
2021. ápr. 17. 20:22
9/14 anonim válasza:
Én a disznózsírra vagy babaoljara esküszöm
10/14 anonim válasza:
Én közepeset használok ha nap közben bennem van pl ha vásárolok vagy ilyesmi.
53/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!